Część dziewczyny!
U mnie Olek tez nie przepada za spiworkiem z powodu machania nóżkami. On ciągle macha raczkami i nóżkami, zwłaszcza gdy gada do zabawek albo cieszy się na nasz widok. Do tej pory spał w rozkach ale różki juz dawno za male i cały był odkryty ;-) Teraz śpi pod kolderką.
Olgierda, nasz mały chyba tez częściej na jedna stronę przekłada główkę, na te od której podchodzimy do lozeczka , ale nie mam możliwości ustawić lozeczka tak by podchodzić z dwóch stron. A!e tez przekręca sobie na druga, tylko jakby wolał te jedna stronę.
E-O, mój tez nie przepada za lezeniem na brzuszku ale staram się przynajmniej ki!ka razy na kilka minut go kłaść. Męczy się przy tym jakby biegał
Olek zaczął śmiać się w glos ale oczywiście cala przyjemność psuje czkawka! :-\ Bo pojawia się po śmiechu i długo męczy bo mały uparty i gdy jest najedzony to cycusia nie ruszy, ech.
Anitek jak było u babci? Zauwazylam ze mały nie jest zadowolony gdy gdzieś jesteśmy ani nawet gdy mamy gości! :-\ Dziwne chyba ze taki mały a reaguje niezadowoleniem?
Miłego dnia wszystkim mamom i dzieciaczkom!