Anitek mój syn tez przemieniony i to non stop z malymi przerwami od września. Po nowym roku zapisze go do pulmonologa bo mąż zastał dzisiaj drzwi zamknięte, urlop do 2 stycznia. Mąż tez chory. Do rodzinnego o 8:30 wszystkie numerki wydane! Trzebw uważać bo naprawde mnóstwo ludzi choruje.
Olek tez się podnosi, wszystko wokół go interesuje i chce zobaczyć. Nauczył się wymuszać cos, wtedy jęczy ale widać ze się zmusza
Mysle ze to czas na obniżenie materacyka w lozeczku. Bo chwyta się za szczebelki i unosi głowę i tułów albo...za nogawki od spodni

Kamila ja go trzymam w wanience na pol siedząco. Kupilam za mała

Kąpiel jest ok ale smarowanie i ubieranie to trasa z przeszkodami. Jestem spocona po tych wieczornych zabiegach.
Olgierda, mały czasem placze, ale krótko. Domyslam się ze wtedy jest ten skok rozwojowy. Wtedy płacze gdy zasypia. W nocy śpi ładnie.
Anitek, może Zoja juz tez niedługo zacznie lepiej spać. A ile macie pobudek?
Moj dzieciaki to spiochy wiec pod tym względem zawsze miałam dobrze bo nie chodzilam nie wyspa na. No, chyba ze z własnej winy, gdy zbyt późno się polozylam.
Za to oboje maja szczęki rekina. Olek ma 4,5 miesiąca a karmiebie boli! Mocno gryzie. Bogu dzięki ze je tylko 5 minut i ze mam przerwę nocna bo nie wiem jakbym to wytrzymała. Gdy miał 2,5-3 miesiące było prawie ok, i znowu wróciło. Krótko cieszyła się bezbolesnym a raczej malo bolesnym karmieniem.
Miłego dnia
U was tez taka szarucha? U nas pada