za_necia11
Fanka BB :)
@o.paulina dokładnie najważniejsze jest to jak Ty sie czujesz a nie co inni ludzie myślą [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dziewczyny od wczoraj męczą mdłosci .I to caly dzien i noc i dzisiaj od nowa. Wykonczyc sie idzie .Nie pamietan zebym przy corce tak sie meczyla jak teraz.Mam obrzydzenie do miesa ryb jedynie co to mam cholerna ochote na maślanke[emoji22][emoji22][emoji22]
![]()
Poczekaj może co zaleci lekarz najwazniejszy na poczatku jest folik.Ja sama zrezygnowalam z witamin dopoki na wizycie nie zapytam pani gin co brac.Dziewczyny, jakie witaminy mozna przyjmowac w czasie ciazy? Glownie chodzi mi o witamine c, omega 3 no i femiseptUro czyli zurawina w tabletkach, bo mam czeste zapalenia pecherza i bralam profilaktycznie.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No glowniw o ta zurawine mi chodzi, witamine C moge sobie wyciagnac z produktow, a zurawiny jako tako to nie lubie. Na ulotce nie ma zadnej adnotacji o ciazy, wiec chyba jest bezpieczne.@o.paulina z witaminami to zaczekaj do wizyty, zobaczysz co poleci Ci Twój ginekolog. Mi np poleciła pregnę plus, tam jest 5 najważniejszych składników w ciąży: kwas foliowy, jod, witD3, dha i żelazo. A do wizyty bierz na pewno kwas foliowy. Bo i żurawinę w tabletkach możesz brać bo sama biorę![]()