Za to jaka "szczuplutka" sie teraz czuje jak mnie wyczysciloja też nie mam styczności z kimś chorym na jelitówke mi się wydaję,że to tak mieli w brzuchu , bo bobo tam jest i jak nie tą stroną to drugą
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za to jaka "szczuplutka" sie teraz czuje jak mnie wyczysciloja też nie mam styczności z kimś chorym na jelitówke mi się wydaję,że to tak mieli w brzuchu , bo bobo tam jest i jak nie tą stroną to drugą
dziewczyny te co były w ciąży już ,kiedy miałyście pierwsze ruchy bobo? Ja czułam już w 16 tyg i wiedziałam,ze to to, a w 20 tyg to już na maksa... możliwe,że to efekt po tych zabiegach łyżeczkowania i macica jest bardziej delikatna, przez co czuć, mówią,też ,że kobiety przy kolejnych ciążach szybciej odczuwają
Ja ok 18 tyg z tego co pamietam odczułam ruchy, a wcześniej takie bulgoty tylko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro powiedziala ze mozna to nic strasznego w takim razie. A ile z nas brala leki czy pila alko bo jeszcze nie wiedziala ze jest w ciazy i wszystko jest okDziewczyny jestem troche przerazona !bylam dzis u fryzjera na ogarnieciu wlosow i fryzjerka zaproponowala mi keratyne na wlosy bo mam mega suche i puszace sie, mowie w sumie ok co mi zalezy, powiedsialam ze jestem we wczesnej ciazy czy moge a ona tak tak. Mialam prepastem encanto do brasil robione. Teraz patrze a oni pisza ze nie zalecane dla kobiet w ciazy. Preparat wydziela silny odor podczas prostowania wlosow, az sie chce plakac. Jestem przerazona. Teoretycznie pisze tylko ze nie zalecany a nie , ze nie wolno kategorycznie stosowac. I teraz nie wiek. Czy to cod moze zaszkodzic mojej fasolci ??? Plakac mi sie chce juz
Dziewczyny jestem troche przerazona !bylam dzis u fryzjera na ogarnieciu wlosow i fryzjerka zaproponowala mi keratyne na wlosy bo mam mega suche i puszace sie, mowie w sumie ok co mi zalezy, powiedsialam ze jestem we wczesnej ciazy czy moge a ona tak tak. Mialam prepastem encanto do brasil robione. Teraz patrze a oni pisza ze nie zalecane dla kobiet w ciazy. Preparat wydziela silny odor podczas prostowania wlosow, az sie chce plakac. Jestem przerazona. Teoretycznie pisze tylko ze nie zalecany a nie , ze nie wolno kategorycznie stosowac. I teraz nie wiek. Czy to cod moze zaszkodzic mojej fasolci ??? Plakac mi sie chce juz
Dziewczyny jestem troche przerazona !bylam dzis u fryzjera na ogarnieciu wlosow i fryzjerka zaproponowala mi keratyne na wlosy bo mam mega suche i puszace sie, mowie w sumie ok co mi zalezy, powiedsialam ze jestem we wczesnej ciazy czy moge a ona tak tak. Mialam prepastem encanto do brasil robione. Teraz patrze a oni pisza ze nie zalecane dla kobiet w ciazy. Preparat wydziela silny odor podczas prostowania wlosow, az sie chce plakac. Jestem przerazona. Teoretycznie pisze tylko ze nie zalecany a nie , ze nie wolno kategorycznie stosowac. I teraz nie wiek. Czy to cod moze zaszkodzic mojej fasolci ??? Plakac mi sie chce juz
@Maargaretkaa nas uczyli,że to nie ma żadnego wpływu, a mit wywodzi się z starodawnych czasów gdzie kiedyś te farby były faktycznie mocne, jeszcze jakbyś miała fb możesz luknąć na mamaginekolog, ona sama mówi,że nie ma się czego obawiać, niby zalecają do 3 miesiąca nic nie robić, ale tak naprawdę nie ma żadnych badań które mówią o tym,że może to szkodzić, ja z synem się farbowałam ,teraz też , a spójrz na te pani fryzjerki nie które robią do 7 miesiąca i wdychają, a rodzą zdrowe dzieci, bez obaw@Adeline89 z tego co pamiętam jest fryzjerką. Niech ona się wypowie na ten tenat![]()