reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hania śliczne imie .Mi sie jeszcze podoba Zosia albo Majka

w4sqdqk34979oj69.png
Mi się też podoba Hania.Może te imię nadam jak to będzie córeczka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam wstępną listę sierpniówek. Tylko nie ma tam sporo dziewczyn i danych bo mimo mojej prośby napisała do mnie tylko @Adeline89 i @Nusia123 . Jak chcecie być na liście to poproszę dane w wiadomości prywatnej: imię, miejsce zamieszkania, termin porodu i czy macie starsze dzieci.
Ja chyba wczoraj do kogoś innego napisałam wiadomość hehe.Już piszę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale żeście naklepaly a ja pazurki zrobilam i w środę ide do fryzjera na farbę a później mam przedstawienie u Hani na 16 lekarza a o 17 szkolenie . Ja w każdej ciąży farbowalamoże włosy i wszystko z dziećmi ok

Poproście swoje kosmetyczki o maseczka na twarz bo te wszystkie płyny do paznokci sa bardzo niezdrowe dla dzidzi. Paznokcie mogą sie gorzej trzymać w ciazy jak i po niej wiec nie obwiniacie kosmetyczki [emoji4] farba moze dłużej chwytać. To wszystko wina hormonów. Ale nie ma żadnych przeciwskazan.
Ja dziś sie sZarpnelam i ogoliłam nogi bo chwilowo sie lepiej czuje. Nie ma opcje na wosk bo tak mnie bolało w poprzedniej ciazy myslalam ze padnę [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O 21 zaczęłam krwawic :( jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry