Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdro spotkania. U nas spokojnie. Młody się bardzo rozgadał za to zarzucił zupełnie wstawanie. Siedzi bawi się i gada. W domu go pełno. Jest taki szczęśliwy jak w domu Julcia. Codziennie jak ją budzimy śmieje się potem ją tuli i daje jej buzi. Rano jak się budzi a ja udaje że dalej śpię na czwórka staje nad moją głową i daje buziaka. Taki rozkoszek. Jak ktoś się śmieje np z dowcipu on też się śmieje takim wymuszony śmiesznym śmiechem. Jest na jakimś wzroście bo cały czas mega głodny od 2 dni. Na śniadanie wcina jogurt, pół kromki chleba z masłem i np. pół gruszki. Wagowo nadal szczuplutki 9050.Hej dziewczyny. Przyszłam trochę się pozalić. Wyczekiwane upragnione wakacje w górach i co? Chorobsko. Na szczęście tylko ja. Staś kicha i ma katar ale widzę że ma energię do życia więc jest ż nim dużo lepiej niż ze mną. I mąż obciążony nie może wypocząć bo ja wolę Stasia nie tykac żeby się bardziej nie zarazil. Poza tym nie mam siły nawet mówić. Katar boli gardło dreszcze. Oby szybko przeszło bo trochę słabo spędzać urlop w łóżku jak za oknem tak pięknie. A z dobrych rzeczy w końcu spotkalysmy się z Anita i Zoja. Było super.!!
Teraz czas na Was Kamila i Ania. Przyjeżdżacie do nas!
Slini się tak, ze przebieram bluzeczki kilka razy dziennie!