Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny co u Was? Pojutrze Oli ma pierwsze urodzinki
Kamila jak tam nastawienie przed powrotem do pracy?
Kamila, no proszę jakie postępy. Brawo dla Filipka! Moj starszy juz chodził na roczek a Olek sam wstaje z podłogi nie trzymając się niczego i w taki sam sposob siada. Tupta przy meblach ale mnie się wydaje ze do samodzielnego chodzenia jeszcze długa droga.Filip zaczyna chodzić. Po powrocie z namiotów przemyślał sprawę i szybko robi postępy. Stawia już powoli kroki przy meblach i już stoi trzymając się 1 ręką i ćwiczy puszczanie się bez trzymania. Próbuje też wstać tak z 2 kolan na jedno kolanko i do góry a tydzień temu ledwo wstawał przy kanapie i nie wykazywał zainteresowania tą kwestią. Mówi też więcej np. Bije sobie brawo i mówi bawo bawo. Też macie takie wrażenie że jak wracacie z wyjazdu to jakby dzieciaki nabierają nowych umiejętności jakby klapki w mózgu nowe się otwierały?
Kamila, no proszę jakie postępy. Brawo dla Filipka! Moj starszy juz chodził na roczek a Olek sam wstaje z podłogi nie trzymając się niczego i w taki sam sposob siada. Tupta przy meblach ale mnie się wydaje ze do samodzielnego chodzenia jeszcze długa droga.
O bucikach jeszcze nie myslalam. Kupie jak zacznie chodzić bo są drogie a dzieci tak szybko wyrastają. Ostatnio oglądalam program PnŚ i tam specjalista wypowiadała się o obuwiu dla maluchów, ze musi się zginąć w 1/3 od czubka palców, miec profilowana wkładkę, elastyczną podeszwe i wcale nie musi kosztować majątek.
Mój skarb ma dzisiaj pierwsze urodzin i.
Ile śpią Wasze dzieci? Olek 2 razy dziennie po ok 1,5-2 godz ale nie wiem czy niedługo nie przestawienia go na jedną drzemke bo np wczoraj obudził się o 16:30 i przez to później poszedł spać i prawie w ogóle wtedy nie mam wolnego wieczoru. Za chwile wracam do pracy i bede chciała wieczorami nadrabiac domowe obowiązki i przygotowywac się do pracy.
Kamila, jestem z Tobą. Będziemy razem wyplakiwac się sobie w rękaw. Zostało nam dwa tyg wakacji....