luska1979
Fanka BB :)
Szybko Ci wyskoczył brzuszek.To moja też 3 ciąża ale na razie nic nie widać.Aaaaa tu mój brzuszek! Duży już sama się dziwię bo to ciąża 3 a poród byłby 2
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko Ci wyskoczył brzuszek.To moja też 3 ciąża ale na razie nic nie widać.Aaaaa tu mój brzuszek! Duży już sama się dziwię bo to ciąża 3 a poród byłby 2
Ja leżę jeszcze z 4 dziewczynami dwie po poronieniach jedna z zanikajacym pęcherzykiem i jedna miała torbiel na jajniku pękniety. Wiec tylko ja z ciążą... mam nadzieje ze będzie dobrze dziś juz czsciutko...Leż i odpoczywaj! Musi być wszystko dobrze! Trzymam kciuki!
Ja tak się denerwuje przed jutrzejszym usg....nie wiem czy maluch przetwał tą infekcje i mój kaszel[emoji24] wczoraj cały wieczór ryczałam...dobrze że jestem sama w pokoju...
@ikulka piękny brzuszek!! Ja swój pokaże dopiero jak przestanie być tłuszczowy a zacznie ciążowyale jak narazie nie ma różnicy, tyle tylko że nie mogę go wciągnąć
![]()
No i to jest polska, po poronieniach na jedną salę z ciężarną, jak ja poroniłam to też leżałam na jednej sali z samymi ciężarnymi, z czego jedna taka menelka non stop na fajce a przyszła podpita, więc wkurzało mnie że takiej ciąża się dobrze rozwija a ja chuchałam dmuchałam i o..Ja leżę jeszcze z 4 dziewczynami dwie po poronieniach jedna z zanikajacym pęcherzykiem i jedna miała torbiel na jajniku pękniety. Wiec tylko ja z ciążą... mam nadzieje ze będzie dobrze dziś juz czsciutko...
Będzie dobrze jutro zobaczysz ;*