Truskaweczka2017
Moderatorka
Zupka chińska bleeee. Odkąd w pierwszej ciąży zrobiło mi się po niej niedobrze, tak do tej pory nie jem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie M. Zjadł i jak normalnie jakaś wariatka polecialam i musialam zjesc.Zupka chińska bleeee. Odkąd w pierwszej ciąży zrobiło mi się po niej niedobrze, tak do tej pory nie jem![]()
Ha ha ha to przerabialam wczoraj ha ha . Ale sok multiwitaminka mi to wynagrodzilJa to bym sie piwka napiła [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha ja też jadłam zupkę chińską i to calkiem niedawno... Choć może nie byla taka zla bo koreańska
Przyznam się, że nie chce mi się czytać wszystkiego wstecz, dlatego zapytam. Mówiłyście już komus z rodziny? Kiedy zamierzacie? Myśleliśmy o świętach, ale to pierwsze tygodnie i boimy sie zapeszać i dawac im nadzieję na pierwszego w życiu wnuka/czke.
Jak na samym początku zdrowo się odżywiałam warzywa owoce soki...tak teraz mam ochotę na same niezdrowe rzeczy i te zachcianki mi żyć nie dają. Od tygodnia codziennie np. podpijam coleAle dzisiaj grzesze... pozwolilam sobie na zupke chińska i swierzy sok z pomaranczy. Musialam tak slinotok mialam ze matko boska