luska1979
Fanka BB :)
Super.Hej jestem po wizycie. Lekarz stwierdził 5 tydzień. Na razie widać pęcherzyk ciążowy 13 mm. Kolejna wizyta 20 stycznia. Wszystko ok na szczęście.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super.Hej jestem po wizycie. Lekarz stwierdził 5 tydzień. Na razie widać pęcherzyk ciążowy 13 mm. Kolejna wizyta 20 stycznia. Wszystko ok na szczęście.
Dziękuję. Kazał przyjść za miesiąc to pielegniarka zapisala na 20 stycznia. U nas tak przeważnie jest, że wizyta co miesiąc. A chodzę na NFZ więc pewnie dlatego.Gratulacje!
Tylko dlaczego.kolejna wizyte masz tak poźno??
Ja to mam takie dni co nie zjem to zle...Ja to ciągle nie wiem co mam zjeść po wszystkim mi jest źle.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciązy też miałam badanie dopiero po miesiącu, u nas już chyba tak jest....chociaż wolałabym wcześniej iść.. No ale tak myśle , że gdyby coś go niepokoiło to by kazał szybciej przyjsć,Ja to mam takie dni co nie zjem to zle...
@ewelinaanna1992 ja tez chodze na NFZ i kazal przyjsc za 2 tyg. Obecnie jestem w +/- 7 tyg. Dziwi mnie to bo powinnasc isc wczesniej żeby potwierdzic zarodek i bicie serca - ale moze sie nie znam... ale wiekszosc gin tak robi
@skaba1 gratulacje i witamy
Witaj [emoji5][emoji5][emoji5] Nic sie nie przejmuj tu same fajne babki[emoji5]Dziewczyny witam się i jaNa razie trochę nieśmiało, bo niewesoło się ta moja ciąża zaczęła, ale jestem dobrej myśli. W domu mam już dwie pociechy - 11 i 9 lat, a teraz czekamy na trzecie szczęście, o które staraliśmy się prawie trzy lata. Mam wizytę w najbliższy piątek i liczę wyłącznie na dobre wieści
Z OM termin wypada mi na 18 sierpnia, a zatem po raz drugi byłabym sierpniową mamą (zresztą sama też się w sierpniu urodziłam i ślub również w sierpniu, więc to dla nas szczęśliwy miesiąc).
Chciałam troszkę poczytać, żeby Was lepiej poznać, ale strasznie dużo już tych stron, więc się poddałam. Postaram się szybko nadrobić zaległości
![]()