ewelinaanna1992
Fanka BB :)
jak wariatka co chwile latam do wc. Na razie ok.ewelinaanna nie martw się! Takie plamienie może być nawet po zwykłym badaniu ginekologicznym, a co dopiero po cytologii. Obserwuj, ale jestem pewna, że jutro będzie ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak wariatka co chwile latam do wc. Na razie ok.ewelinaanna nie martw się! Takie plamienie może być nawet po zwykłym badaniu ginekologicznym, a co dopiero po cytologii. Obserwuj, ale jestem pewna, że jutro będzie ok.
jest na pewnonoo musi być wszystko dobrze. Troche spokojniejsza jestem
Pewnie masz racjęjest na pewnoteż się mega denerwowalam, dzwoniłam do każdej prywatnej przychodni czy ktoś mnie przyjmie tego samego dnia po godzinie 18...
i nie potrzebnie się stresowalam...
Więc u Ciebie sytuacja przedstawia się tak samo
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie usg w żaden sposób nie szkodzi dzieckuDziewczyny moja mama wmawia mi że nie można za często usg robić bo to szkodzi dziecku. Ktoś coś wie na ten temat? Ja miałam usg tydzień temu i w styczniu chciałam zrobić.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie martw sie mysle ze to tylko rozpulchniona macica mi powiedziala ze dobrze ze mam cytologie jakbym nie miala to by zrobila i po moze byc plamka krwi i to normalneNo niestety zrobił cytologie, ale na szczescie brzucha nie gniotł. poczekam do jutra, oby to nic groznego
jak wariatka co chwile latam do wc. Na razie ok.
Jestem chciałam dotrzeć do domu żeby wkleić zdjęciea na zakupach jeszcze była. Wszystko w porządku 8 tydz i 2 dni, maleństwo ma 17,2mm ,następna wizyta za 4 tyg, lekarz dał mi różową kartę mówi ma pani synka to teraz typujemy córkę
![]()