Trzymam kciuki aby się udało!Jeśli sie potwierdzi to co czuje to dołączę do mam sierpniowych
Jakoś mam przeczucie, że się udało...
testujemy w niedzielę, pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki aby się udało!Jeśli sie potwierdzi to co czuje to dołączę do mam sierpniowych
A to by było pierwsze?Trzymam kciuki aby się udało!![]()
Nie, to by było nasze szóste dzieckoTrzymam kciuki aby się udało!
A to by było pierwsze?
Kochana to zaciskamy kciukasy i czekamy na dwie kreseczkiWitajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączędowiem sie dopiero za 2 tygodnie
Dla inspiracji dodajcie swoje pozytywne testy, pokażcie jak pięknie ciemnieją, moze sie zarazęuwielbiam testy pozytywne oglądać, to dodaje nadziei
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!Witajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączędowiem sie dopiero za 2 tygodnie
Staramy sie o pierwsze dzidzio
Dla inspiracji dodajcie swoje pozytywne testy, pokażcie jak pięknie ciemnieją, moze sie zarazęuwielbiam testy pozytywne oglądać, to dodaje nadziei
Powodzenia życzymyWitajcie, ja dopiero przed owulacja, podany dzisiaj pregnyl, jutro IUI. Liczę ze do was dołączędowiem sie dopiero za 2 tygodnie
Staramy sie o pierwsze dzidzio

Jakie jest Wasze zdanie? Nie nastawiałam sie na ciąże od razu, lekarz mówił, ze nastawić sie spokojnie na starania rok albo dwa bo stara jestem i częstość przytulania tez nie wybitna ...