Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lina wybacz, ale pieprzysz. Z moimi hormonami jest wszystko ok. Nie lubię sprzedawania nie do końca prawdziwych informacji. Owszem, są różne metody cięcia cesarskiego. Ale w standardowym mięśnie są rozsuwane. Mięśnie to nie włosy, wiadomo że nie jest czynność subtelna i delikatna. A z resztą... pierwszy z brzegu artykuł: Link do: Cięcie cesarskie. ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwieLina1555 pisze:Dzag82 nie strasze ludzi. Ja nie uważam tego za cos strasznego wrecz przeciwnie jakbym miała wybierać to i tak bym wybrała cc i cieszę się że je miałam. I nie rob zamieszania na forum. Ach te hormonki....

. Chyba, że jeszcze inny dodawałaś. To nie widać
.
No dosłownie nie wiem co zrobić.
. I muszę iść z nim
. Będzie wesoło. Udało mi się tez dostać skierowanie od rodzinnego na podstawowe badania. Mocz, morfologia, cukier i tsh. Ale nic innego nie dostane, bo lekarz rodzi.ny nie.moze nie swoich badań zlecać. Tka więc mam nadzieje, że skierowania na cytomegalie, różyczki, toksoplazmozy i inne cuda uda mi sie od lekarza NFZ dostać. jak nie to prawie 400zł nie moje