Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja pierwszy raz poszlam do gin w 5 tyg i tez niewiele bylo widac, a jak poszlam w 6 to juz bilo serduszko :-) tez jestem w ciaglym niepokoju, najlepiej moglabym podgladac malenstwo codziennie...
Aga,b witam nową mamusię
W rodzinie koleżanki też była taka niesamowita historia.
Dzieci rok po roku to noe lada wyzwanie, ale dacie radę z mężem.
Moja mama ma brata ze stycznia, a ona jest z grudnia tego samego roku. To dopiero hardcore.
@dzag82 u mnie jak dobrze pójdzie wszyscy z sierpnia będą ;p mąż i córka mają urodziny w ten sam dzień. Chwalę sobie bo robię jedną dużą imprezę
No to wbijamy sie na balange hehe [emoji23]
Cudownie ze tak Wam sie udało.
Ja sie okropnie dzis czuje przez to pójście spac nad ranem. Spanie jedzenie, spanie jedzenie, teraz zasnęłam na 2h to mi sie koszmar snil i dziecku sie na kaszkę manna zebrało. Wiec jem i pójdę spac dla odmiany [emoji13]
Powodzenia dziewczyny na wizytach jutro !!
@aga,b to cudowne, ze takie szczęście cie spotkalo na początku może jest trudno, ale to bardziej choroby itp. Powiem ci ,ze moja szwagierka ma rok po roku trójkę i same sie dzieciaczki razem bawią , a jak ja tyle czasu mialam jedynaka to musiałam sie ja z nim bawic. Szwagierka moja zaszla w pierwszym cyklu po porodzie i miała trzy miesiące okres wiec dopiero w 12tyg dowiedziała sie o ciazy, cud ,se wszystkie donosila, a nawę przenosila o 2tyg ma mocny organizm i macice chyba.
Wiecie co dziewczyny, normalnie nie moge zasnąć z bólu cycków [emoji43][emoji87][emoji85][emoji849] No jeszcze tak jak dzis to jeszcze nie nawalaly, ruszyć sie w łóżku nie moge, tak ciągną. Opcji bez stanika to nawet nie ma[emoji849]
Dzień dobry. Jaki miałam paskudny wieczór wczoraj to nawet pojęcia nie macie myślałam że rodzę... Jutro na wizycie biorę coś na zaparcia koniecznie! Co też mi przyszło to ja nie wiem ale czuję że to będzie ciężkie. 9 miesięcy w porównaniu z wcześniejszymi ciążami.
A dzisiaj młodego zatargałam do szkoły i ide spac dalej czuje sie bez życia.
Wszustkim kobietkąco ida do lekarza życzę podejrzenia maluszka