reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

reklama
Klusek, witaj :blink:. Nie byłam nigdy na innym forum ciążowym poza babyboom, tu jestem chyba od stycznia 2012 i nigdzie indziej mnie nie było. Po czym "mnie" kojarzysz? :laugh2:

Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak samo na znany lekarz patrzę aby najwięcej pozytywów,wiadomo,ze nie da sie dogodzić wszystkim, ale widac po opinni

reklama
Ja uważam, że jeśli ktoś zna się na danym temacie to wcale się nie wymądrza tylko przekazuje swoją wiedzę ;) moja teściowa np zna się na wszystkim a wiadomo że jak ktoś zna się na wszystkim to nie zna się na niczym :p pewnie nawet u lekarza kłóci się, że złe leki jej przepisał bo ona użyłaby innych :p
@klusek witaj :)
A ja zjadłam kapustę kiszoną a teraz jem kaszkę takę dla dzieci ;) to dopiero mix :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry