madzialenka316
Zaangażowana w BB
No ja niestety w pracy więc mogę sobie pozwolić jedynie na jakiegoś pączka
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy moim synku nie miałam, teraz szaleję ,a miałam się oszczędzaćA ja nie mam zadnych zachcianek nic.... tylko bolace piersi przy dotykaniu i sennosc.... mam nadzieje ze u robaczka wszystko ok i ze po prostu jeszcze moj organizm nie ma zachciewajek czy mdlosci...![]()
Ja przy synku też nie miałam... to może teraz będą dziewczynkiJa przy moim synku nie miałam, teraz szaleję ,a miałam się oszczędzać
Fajnie by było mogą być nawet dwie byle by dobrze wszystko byłoJa przy synku też nie miałam... to może teraz będą dziewczynki![]()
superMuszę się podzielić dobrą nowinąwłaśnie jestem po usg, wg OM 6tc1d, wg usg 5tc5d, zarodek już był i serduszko też biło, co prawda fasola malutka bo 2mm ale jest
Kamień z serca![]()
Gratulacje kochana też tak chce. Czyli już w 5 tygodniu można śmiało iśćMuszę się podzielić dobrą nowinąwłaśnie jestem po usg, wg OM 6tc1d, wg usg 5tc5d, zarodek już był i serduszko też biło, co prawda fasola malutka bo 2mm ale jest
![]()
Kamień z serca![]()