Powinni przywrócić te lekcje, one by były ,ale pewnie najwięcej udzielali się żeby usunąć te lekcje dzieci które pewnie nie są święte.
Ja powiem wam też na faktach historie , pracowałam jako fryzjerka i przychodziła do nas pielęgniarka z ginekologii i opowiadała tam między mną a szefową jak matka przywiozła córkę , bo miała stan zapalny w pochwie i nie wiedzieli czemu, a młoda robiła sobie dobrze parówką i jej pękła gdzieś tam dalej nie mogła jej wy dziubać całej , porażka jakaś, a ta matka to myślała ,że ze wstydu się spali.
Ja to aż się boję o swoje dzieci , bo za kilka lat dopiero się będzie działo na maksa, strach o te narkotyki, rozpustę taką , kiedyś to się chodziło jak miało się 18/19 lat, a teraz chodzą w wieku 13 lat już ze sobą na legalu, gdzie człowiek myślał wtedy o chłopakach wszystko było takie dziecinne.
Samo to u nas w mieście była seks afera komendant straży z kumplem uprawiali seks z 14-16 latkami za kasę 30zł lub narkotyki i dziewczyny z gimnazjum tam chodziły tyle lat tam się burdel dział dopóki jedna w ciąże nie zaszła, a ,że był już wtedy wstyd , bo się wydało, to powiedziała ,że zastraszał ją i dlatego to robiła. Jednak prawda jest taka,że dziewczyny same chodziły i przyprowadzały koleżanki żeby popić po ćpać czy dostać kasę masakra totalna