reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ikulka, najczęściej przepisują co popadnie. Jedynie przy karmieniu piersią nie masz dużego pola do popisu. I - jak dla mnie - drogie są.

Dorotea, ja nie pisałam o odgórnym nakazaniu nastolatkom trzymania się NPR tylko o uświadomieniu im własnej biologii i płodności. I można to z powodzeniem zrobić na przykładzie NPR. Wiadomo, że są przypadki niereformowalne, ale jestem przekonana, że większość z pozytywnym zaskoczeniem stwierdzi, że kurcze rzeczywiście to działa. Nie powiem, jak zaczynałam z NPR to naprawdę byłam mile zaskoczona jakie to wszystko proste i przewidywalne. Wystarczy, ze dziewczyny się dowiedzą czegoś o swoim ciele, a chłopcom tez się to przyda. I niech sobie potem gumek tak czy inaczej używają. Ale niech owulacja, dni płodne, zmiany hormonalne i związane z nimi zmiany nastroju i zbieranie wody w organizmie będą dla nich faktem na żywym przykładzie, a nie teorią z podręczników, którą mają tak samo w doopie jak historię Polski czy równania z dwiema niewiadomymi. Tyle.

Ja cale sniadanie zwrocilam. Tak sie zastanawiam czy te leki co biore wogole docieraja skoro tak beltam. Leze w lozku. Strasznie kiepski dzien sie zapowiada. Az boje sie jutro jechac na czczo na pobranie krwi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry