JustynaWM
Fanka BB :)
Mi wyszło że optymalnie 13, 61 kg a już mam dwa upps...co mogę jak mi jedzenie pomaga na mdłości[emoji6]Oj, wedłgu BMI mogę przytyć do 13 kg, ale już według kalkulatora tylko 9 kg. No nic, trzeba uważać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wyszło że optymalnie 13, 61 kg a już mam dwa upps...co mogę jak mi jedzenie pomaga na mdłości[emoji6]Oj, wedłgu BMI mogę przytyć do 13 kg, ale już według kalkulatora tylko 9 kg. No nic, trzeba uważać![]()
Kochana ja się tak czułam ostatnie 3 dninie wiem jak dziś u was,ale ja czuję się fatalnie, mam mega zawroty głowy i do tęgo mi nie dobrze :/ chyba pójdę spać jak tylko ugotuję obiad
Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.Wybrałam bordowy,oby tylko była dobra i pasowała przymierze na sobie zanim mu dam bo ja w jego kurtki wchodzę to mniej więcej wiem jak. A w razie czego to raczej jest możliwość do wymiany? Nie mogłam się dodzwonić żeby spytać i zamówiłam, bo musi przyjść do piątku
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki super [emoji5] co sprzedajcie?Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.
Przez allegro jeszcze ochrania Cie program kupujących więc nie ma opcji żeby nie można było zwrócić.
Kurtka super
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom