Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No trochę jest różnicy między nimi 24 lat różnicy a między mną jest moim bratem 20 [emoji23] Mamy jakąś dziwną rodzinę [emoji23]Daria1990, o rany, to też masz przeżycia za sobąJa tego nie rozumiem, czy po prostu z czasem lekarzom wszystko powszednieje, czy jak? No jak można tak potraktować człowieka... Czasem zdążają się rzeczy straszne w życiu, ale trzeba mieć na tyle kultury i wyczucia, żeby w odpowiedni sposób z kimś na ten temat rozmawiać... Współczuję Ci tamtych przeżyć.
Jej, ale Wy zwierząt macie! Zwierzyniec cały.
Chociaż koty przy ciąży jakoś mnie straszą. Znajoma złapała toksoplazmozę od kota sąsiadki, który do niego zaglądał. Co ona przeżyła w tej ciąży to jej. Ale syn na szczęście zdrowy się urodził
Angelika! O rany rany!! Słodziak Maluszek. Ale jak to możliwe, że Twój mąż ma takiego malutkiego braciszkaAle masz fajnego szwagra
O rany, współczuję teściowej. 24 lata różnicy... Zasłużyła na odpoczynek juz. A tu pieluchy od nowa... Jeeeeezuuuu...
Adeline, współczuję bólu zębaAkurat u mnie to na czasie, bo zaczęłą mnie dzisiaj boleć ósemka, raka siedząca w dziąśle. Liczę na to, że przejdzie samo...
Ikulka, a cóż temu Twojemu?chyba zdaje sobie sprawę z tego, że jego badanie pewnie pomoże wyjaśnić sytuacje? WTF??!?
Poza tym co przeszkadza badanie krwi w oglądaniu samochodów. Odda krew do badania i po 15-tu minutach będzie sobie samochody oglądał... No niepoważne.
Angelika, uroczy Malec. Jeeejkuuu, już taki z nóżkami, łapkami... No cudnyA tym w pracy - phi!! Mają za swoje. Zajmij się teraz sobą.
Justyna, bój się Boga. Co Ty oglądasz?!?![]()
HahahhaTruskaweczka pisze:A co Wy takiego strasznego widzicie w tym artykule co wstawiła Justyna? matka szykuje się do porodu i żegna się ze straszą córeczką na ten czas a wszystko zostało uwiecznione na zdjęciu. Ja się wzruszyłam tak jak @JustynaWM
Przyznaję, po obejrzeniu pierwszego linka jak przeczytalam to tytulowe "pożegnanie mamy z córką" to nawet tam nie zajrzałam
Bo brzmiało tak samo strasznie jak z tymi bliźniakami.
. Obecnie na dzień babci i dziadka w przedszkolu poszukuje stroju misia
Na razie nie mam pomysłu. Może mnie Twój dinozaurów zainspiruje 
...a jak zaczniemy czuć to będziemy miło wspominać błogi spokój w brzuchu Angelika pisze:Nasze maleństwa są tam w środku! i się rozpychają ile się da ale my niestety nie czujemy ty 1mm raczek i nozek..
A jak już na kilka chwil nastanie to będziemy trzepać brzuchem, bo pewnie coś nie tak, skoro taki Dzidź spokojny
No tak to już jest z nami mamami wariatkami