@GuaRaNa Te chusty to zawsze kosztują tak strasznie dużo? Bo coś gdzieś mi mignęło, że ręcznie robione to koszt ponad 1000zł :O Nie będę żałować, jeśli to świetna sprawa, bo dużo osób poleca, więc coś jest na rzeczy. Ale jak to jest z kosztami?
Co do grup, to nawet jak ktoś jest w zamkniętych, jego znajomi to widzą. Ja np. wiem, kto z moich znajomych jest w grupie... BDSM Polska

Nie wiem, czy oni wiedzą, że ja wiem, ale mi tę grupę proponuje Facebook, jednocześnie ukazując avatary moich zakręconych na punkcie BDSM znajomych. Dopiero grupy tajnej nie widać i nie da się jej wyszukać.
PS. Może utworzymy osobny wątek z jakimiś poradami odnośnie kompletowania wyprawki? Proponuję 3 wersje: minimalistyczna, standardowa i deluxe

Co Wy na to, żebyśmy spróbowały stworzyć własne 3 listy, spójne dla całej grupy, opierając się szczególnie na wiedzy tych, które już są mamami? Pierwszy post w wątku zawierałby listę, którą by się edytowało, a na koniec jakieś głosowania, żeby wyłonić to, co faktycznie na listach ma być. Takich porad jest pełno w necie, ale to i tak mogłoby być fajne doświadczenie. Co Wy na to?