U mnie jest niecodzienny przypadek... a jednak. W tych rh pewnie male ma po tatusiuTrzymam za nas kciuki żeby było wszystko ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest niecodzienny przypadek... a jednak. W tych rh pewnie male ma po tatusiuTrzymam za nas kciuki żeby było wszystko ok
U Ciebie widać rzadki przypadek. U nas standardowo rh+po tatusiu.córka też ma rh+ ale z nią pod koniec ciąży wyszły przeciwciała.U mnie jest niecodzienny przypadek... a jednak. W tych rh pewnie male ma po tatusiu
Ja ze względu na minusowa krew miałam robione.Mi w pierwszej ciąży nie zrobił lekarz badania m przeciwciala
TO pewnie dlatego ominely mnie te badaniaJa ze względu na minusowa krew miałam robione.
Tak bo pierwsze badanie jest normalne bez żadnego picia czegoś. A w około 20 tyg kupujesz gluzkoze dajesz im ja a oni przygotowują. Pobierają go krew przed wypiciem i po 2 godzinach znowu pobierają.A każda z Was ma już zbadany poziom cukru? Bo ja jeszcze nie. Jak zapytałam ostatnio lekarza czy muszę iść na to badanie glukozy, co pije się w to na czczo i trzeba ileśtam odczekać to powiedział mi, że to jeszcze nie teraz. I tyle z tematu było..