Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Mi za to *spam* pomogl, tylko ze ja bralam i tabletki i syrop na samym początku ciąży. Teraz mi przeszkadza smak tych tabletek, na szczęście poki co nie mam potrzeby ich brac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojej szwagierki syn też ma, jest już w wieku 17 lat , a u was duży stopień autyzmu? Moja szwagierka sądzi,że to od szczepionki ,a ty jakie masz zdanie?luska1979 mój 4 letni syn też ma autyzm. A Twoja Emi w jakim wieku?
Moja szwagierka też jezdzila wszędzie niestety jej syn ma bardziej zaawansowany nie komunikuje się, mówi ,ale słowa usłyszane z tv, jeśli oni coś powiedzą to zrobi,ale sam nie. Wiadomo takie rzeczy jak załatwianie potrzeb fizjologicznych to tak, ale nie może z nim dialogi po prowadzić ,jest agresywny muszą dawać mu leki od niedawna zaczęli,bo nie raz szagierke z pięści walnął czy ugryzł,a ma 80kg i siłę, bo wcina mega dużo. Szkoda chłopaka,podziwiam ich ,bo nie mają łatwo. Niestety szwagierka nie zdecydowała się na drugie bała się powtórki.Adeline89 - Nie mam pojęcia od czego się przyplątał cały ten autyzm. Na chwilę obecną nie ma możliwości jednoznacznie stwierdzić jaka jest tego przyczyna. Póki co lepiej się skupić na poprawie rozwoju i funkcjonowania dziecka. Na szczęście Jasiek jest wysokofunkcjonujący.
Aga - doczekasz się w końcupowodzenia na wizycie &&&