Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja to też jeszcze dzieciakKurektyna ja bym nie powiedziała że Twoja córka jest młodsza od mojej Emi o rok po tym jakimi tekstami się wypowiada.No ale pewnie mi przyjdzie długo jeszcze czekać na taką konwersację z Emi.No ale nie mogę narzekać i oczekiwać zbyt dużo bo wiele dzieci autystycznych w jej wieku w ogóle jeszcze nie mówi.
Moje dziewczynki jako że rozwijają się wolniej są trochę dziecinne.Nadal są na etapie barbie i bobasów ale to może też dobrze bo lepsza zabawa lalkami barbi czy lego niż siedzenie nonstop na tablecie.
Mi też się wydaje że mniej nas tu jest na forum.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, od kiedy to szczęście zależy metrażu, w 2 pokojach też może być fajnie i miło. My sami na wszytko pracujemy, mamy 45m2 na kredyt, jeszcze 14 lat, bez szans na razie na nic większego czy domek. Nie widzę problemu żeby dzieci razem w pokoju były..one nie potrzebują luksusowych warunków ale naszej uwagi troski i czasu. Pozdrawiam wszystkie mamusie z małych mieszkań (przynajmniej szybko się sprząta [emoji12] )
ja tez 45mDziewczyny, od kiedy to szczęście zależy metrażu, w 2 pokojach też może być fajnie i miło. My sami na wszytko pracujemy, mamy 45m2 na kredyt, jeszcze 14 lat, bez szans na razie na nic większego czy domek. Nie widzę problemu żeby dzieci razem w pokoju były..one nie potrzebują luksusowych warunków ale naszej uwagi troski i czasu. Pozdrawiam wszystkie mamusie z małych mieszkań (przynajmniej szybko się sprząta [emoji12] )