Hola77
Fanka BB :)
Ja tak miałam jakieś 2 tyg temu teraz to wszystko wróciło do normy i nie mam jakiś szczególnych smaków i wody też trochę mniej piję.Mam straszne parcie na słodycze i na pomarańcze i sok pomarańczowy, ma któraś tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam jakieś 2 tyg temu teraz to wszystko wróciło do normy i nie mam jakiś szczególnych smaków i wody też trochę mniej piję.Mam straszne parcie na słodycze i na pomarańcze i sok pomarańczowy, ma któraś tak?
Mówi że to za wcześnie. Bo i u chłopca i u dziewczynki w 12 tyg odstaje coś między nóżkamiA mówiła co będzie?![]()
Ja non stop słodycze! i nie zdrowe jedzenie...Mam straszne parcie na słodycze i na pomarańcze i sok pomarańczowy, ma któraś tak?
Gratuluje! super wiadomości.ja idę 25 i nerwy mnie do tej pory zjedzą. Z każdą ciążą coraz bardziej się denerwuję. Choć ciągle do mnie nie dociera że będzie 3, a czasami zastanawiam się czy to była dobra decyzja. Ot takie myśli.Hej.
Ja po prenatalnych ☺.
Dzidziuś 6,2 cm.Serducho 153/min. Przeziernosc, kość nosowa i reszta przepływów w normie. Więc mam pod sercem zdrowego człowieka. Pani doktor. ..przecudowna kobieta. Wszytko pokazała, wytłumaczyła i robiąc badanie co chwilę mówiła " pokaż cioci co tam u Ciebie".Padlismy że szczęścia. Nazwała nasze bobo nagrzeczniejszym dzieckiem. ..tak pięknie się ustawilo i wspolpracowalo że całe badanie trwało 15 min.
Pobrali krew na test podwójny. Za 10 dni wynik. Ale nie spodziewam się tam niczego innego.
Kolejne badanie 21 marca.
Jestem taaaka szczęśliwa.
Foto w wątku
ja tez 45mjakos żyjemy aczkolwiek można sie pozabijać o zabawki. Najbardziej mnie meczy bo my na 4pietrze...
Odbijając od tego zwariowanego tematu.. umówiłam się na wtorek do lekarza na NFZ który mi pewnie da skierowanie na pierwsze usg.
Mówi że to za wcześnie. Bo i u chłopca i u dziewczynki w 12 tyg odstaje coś między nóżkami
MOże ktoś się odważy powiedzieć, ale ja bym Chyba w to do końca nie wierzyła.O to może ja się dowiem bo idę 12 tydz 5 dz. Bardzo bym chciała
Ja na pomarancze, mandarynki, sok pomaranczowy, gume balonowa i żelki... A do tego ogórki konserwowe z chilli xD
My moeszkamy na 3 poetrze w kamienicy bez windy. Mieszkania sa wysokie wiec jakby wchodzić na 4 pt. Też mamy mały metraż. 2 pokoje w tym jeden sypialny z antresolą i pod nią planujemy zrobić kącik dla noworodka. Tylko nie woem czy dam radę co chwila schodzić z góry w nocy
Jak ost byłam na Nfz dostalam tylko zwolnienie i na usg by zrobił mój stary lekarz musiałam sie ponownie umówić dlatego nie zamierzam mówić, że bylam u innego. Jak 25go spyta skąd badania powiem, że od internistki. Zobaczymy czy zaproponuje tym razem usg lub zmierzenie ciśnienia, czy założy mi karte ciąży bo nadal nie mam... Jak nic z tego - całkiem oleje Nfz. Jestem też ciekawa ile wyszloby u niego na aparacie bo miedzy ost usg na nfz a luxmed jest tydzien różnicy... A na 31 mam luxmed