reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja całe życie kocham słodycze. Ale teraz to jem rekordowe ilości.. na przemian że slonym popcornem lub słonymi frytkami. Właśnie maz przyniósł mi na zamówienie pączka, lizaka i popcorn a w garnku już się frytki robią [emoji14]
Ja cały czas mam myśli że to ON ale słodkie zaprzecza [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz jak powiedział w 12 tyg,że syn to był. Teraz mi powiedział,że dziewczynka,ale mówi,że jeszcze za 4tyg potwierdzi.

Ja kocham pomarańcze i sok z nich [emoji3]

@Angelika:) ja jadłam też wczoraj paluszki rybne i frytki, czasem zjem pizzę, ostatnio byłam w kfc

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja całe życie kocham słodycze. Ale teraz to jem rekordowe ilości.. na przemian że slonym popcornem lub słonymi frytkami. Właśnie maz przyniósł mi na zamówienie pączka, lizaka i popcorn a w garnku już się frytki robią [emoji14]
Ja cały czas mam myśli że to ON ale słodkie zaprzecza [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj zestaw mniam!

Mahoniowa co 2 lub 3 h karmienie.W międzyczasie zmiany pieluszki.Jak będziesz miała szczęście to dzidziuś będzie spać między karmieniami a jak nie to będzie płakał a Ty będziesz próbowała go uspokoić wszelkimi sposobami.No i w nocy to samo.Więc korzystaj póki możesz bo z urodzeniem pierwszego dziecka zapomnisz co to znaczy leżeć i pachnieć.W każdej kolejnej ciąży już nie będziesz miała na to za bardzo czasu.
Kurektyna zwłaszcza tu w UK gdzie dzieci zaczynają edukację czyli szkołę w wieku 5 lat.Moja Emi jest już w 2 klasie a nadal bawi się lalkami.Jest czas i na zabawę lalkami i na naukę pisania i czytania.
Ja też się bawiłam lalkami barbie w wieku 13 lat ale to tylko dlatego że dopiero wtedy Barbie dotarło do pewexów w PL...jestem dzieckiem PRL.Pewnie większość z Was nawet nie wie co to jest pewex.
Tu w UK to norma plan porodu.Piszesz tam co życzysz sobie w czasie porodu a czego nie np.że nie chcesz transfuzji lub znieczulenua itp.Oczywiście to tylko plan a życie sobie swój plan napisze.
W PL ten plan porodu to nowość.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A to u nas było inaczej bo mąż był dla mnie dużym wsparciem zwłaszcza przy pierwszym dziecku.Wiedzia jak małą odbić po karmieniu i nie bał się kąpać Emi.To dlatego że miał 12 lat jak urodził mu się najmłodszy brat i nieraz pomagał mamie.
Angelika chybz jeszcze za wcześnie na czucie ruchów.Początkowe rzeczywiście to jest bardziej takie łaskotanie niż konkretne kopanie.
No poród w wodzie to bajka.Tu w UK to norma ale nie dla mnie bo musiałam mieć porody wywoływane.

reklama
Ja napewno jeszcze nic nie czuję.W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 20 tc.W drugiej w 16 tc.
A u mnie dziś zapiekanki na kolację było.Ale się obżarłam.
Angelika to pewnie jelita zwłaszcza że czujesz to w tym samym miejscu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry