marii19
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Daj znać! [emoji27] [emoji8]Witajcie.Niestety u mnie kiepsko,zaczęłam krwawić.Jadę do lekarza.Bardzo się boję,tego co najgorsze.Potem się odezwę jak będę w stanie . Trzymajcie się .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Daj znać! [emoji27] [emoji8]Witajcie.Niestety u mnie kiepsko,zaczęłam krwawić.Jadę do lekarza.Bardzo się boję,tego co najgorsze.Potem się odezwę jak będę w stanie . Trzymajcie się .
Niespodzianka trzymaj sie !!! Jestesmy z Toba oby to tylko fałszywy alarmWitajcie.Niestety u mnie kiepsko,zaczęłam krwawić.Jadę do lekarza.Bardzo się boję,tego co najgorsze.Potem się odezwę jak będę w stanie . Trzymajcie się .
Ja sie nie wypowiem, myślę że @marii19 jest lepiej zorientowana w temacie.@Niespodzianka 22 trzymam kciuki , kiedy miałaś ostatnią miesiączke?
@Tyllkaaa , @marii19 a patrzyłaś w aptece internetowej,może jest, i mówicie ,że to jest najlepszy kwas?
Tak ma ale rownież ma kwas filiowy o ile doczytalasNa necie przeczytałam,że femibion ma też to metafoline
To ja nie wiem po co takie gówna robią, niech odrazu robią porządne takie co się przyswaja. To jak ja mam chore jelita to ciekawe , czy w ogóle coś tam się wchłonie , jak ja mam nawet nie raz problem,że brałam witaminy i żelazo przez cały miesiąc i poszłam na wyniki , a tam dalej poniżej,. Póki co teraz byłam to jest ok, ale staram się jeść dużo warzyw i owoców szczególnie zielone warzywaJa sie nie wypowiem, myślę że @marii19 jest lepiej zorientowana w temacie.
Ja powien tylko tyle co mi lekarz powiedział, że na nietolerancje kwasu foliowego powinno zrobic sie badania przed ciaża. A dodatkowo jak byly wczesniejsze ciąże i rozwijaly sie prawidlowo nie ma podstaw do twierdzenia że ten kwas nam nie sluży.
Ale ja wiem że ile lekarzy tyle opinii i tez tak samo z farmaceurami w aptece i ich opiniami.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zespół jelita wraźliwego wiem jak to jest, u mnie hemoglobina w ciazy to zawsze problem :/To ja nie wiem po co takie gówna robią, niech odrazu robią porządne takie co się przyswaja. To jak ja mam chore jelita to ciekawe , czy w ogóle coś tam się wchłonie , jak ja mam nawet nie raz problem,że brałam witaminy i żelazo przez cały miesiąc i poszłam na wyniki , a tam dalej poniżej,. Póki co teraz byłam to jest ok, ale staram się jeść dużo warzyw i owoców szczególnie zielone warzywa