Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tą samą chorobę , przerąbane męcze się z tym od 16 roku życia, kto wie, czy to nie powód poronień, mówią,że choroba jelit też się może do tego przyczyniać. A powiedź mi cierpisz, na zaparcia,czy rozwolnienia, bo są dwa objawy choroby.Ja mam zespół jelita wraźliwego wiem jak to jest, u mnie hemoglobina w ciazy to zawsze problem :/
Btw jeszcze nie dawno nie bylo rozpowszechmionych badań nad wchlanialnoscią i kobiety braly folik i bylo ok. Coeźki temat jak kazdy inny
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry wszystkim
Co do suplementów to u mnie kwas foliowy, tran i wit D3.
Jesli chodzi o folika, to rozmawiałam z zaprzyjaźniona dietetyczka, która mi powiedziała, ze folik ma najmniejsze wchłanianie ze wszystkich kwasów foliowych na rynku i zebym go nie kupowała. Just to let you know
Miłego dnia!
Kleo ja czytalam ze absolutnie nie wolno tranu w ciazy sprawdzilam kochana w moich ksiazkach o ciazy i pisze ze zadnego tranu nawet ryb w ktorych jest tran bo moze uszkadzac chyba uklad nerwowy prosze zapytaj moze swojego lekarzza zeby nie zaszkodzic malenstwuDzien dobry wszystkim
Co do suplementów to u mnie kwas foliowy, tran i wit D3.
Jesli chodzi o folika, to rozmawiałam z zaprzyjaźniona dietetyczka, która mi powiedziała, ze folik ma najmniejsze wchłanianie ze wszystkich kwasów foliowych na rynku i zebym go nie kupowała. Just to let you know
Miłego dnia!
Jeju nie strasz! [emoji44][emoji44] Dobrze ze ja wzielam tylko 2 tabletkiKleo ja czytalam ze absolutnie nie wolno tranu w ciazy sprawdzilam kochana w moich ksiazkach o ciazy i pisze ze zadnego tranu nawet ryb w ktorych jest tran bo moze uszkadzac chyba uklad nerwowy prosze zapytaj moze swojego lekarzza zeby nie zaszkodzic malenstwu![]()

Ja tez truskaweczka a tu zaraz jade po moje dzieciaki do przdszkola eh@Angelika:) ja biorę póki co tylko kwas foliowy. Wydaje mi się, że skoro bierzesz witaminy z kwasem to dodatkowo nie powinnaś już go brać bo to jednak wychodzi wtedy już podwójna dawka. No chyba że lekarz zalecił Ci branie podwójnej dawki? Jeśli nie to brałabym tylko witaminy
Matko z każdym dniem jestem coraz bardziej senna. Mogłabym spać cały dzień a to niemożliwe. Poza tym strasznie się stresuję a wizyta dopiero za tydzień![]()