Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko ma swóje plusy i minusy. To było tylko moje zdanie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wizyta udana i wszystko w porządkuHej Mamusie!
Adeline89 - jestem w szoku po wczorajszych wieściach. Ale po tym wszystkim co napisałaś to trzymam się myśli, że to po prostu jakaś pomyłka, i ściskam mocno kciuki, żeby dzisiejsza wizyta Cię uspokoiła.
Ja wczoraj byłam na wizycie i przezierność karkową badał lekarz w pozycji bocznej.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, kurujcie się Babeczki!
My dzisiaj obchodzimy 4 urodzinki naszego Jasia. Ale ten czas szybko minął. Biszkopt się studzi, na szybko jakiegoś torcika muszę zrobić. Goście przyjadą wprawdzie w innym terminie ale świeczkę zdumchnąć trzeba koniecznie dzisiaj
Powiedzcie mi, pijecie kawę? Od trzech dni przerzuciłam się na inkę, ale niestety chodzę jak śnięta, śpię bardzo dużo, a i tak jestem nieprzytomna i taka słaba, że dzisiaj zrobiłam sobie małą kawę i od razu lepiej się poczułam.
Wczoraj miałam wizytę - ogólnie ok, dzidzia ma już 5,18 cm)))
25_pixels otóż to... Jak to mówią w Polsce to poznajomosci. Ja miałam tego serdecznie dosyc. Osobiście w uk spotkałam sie tylko z jedna niemiła panią na recepcji. Tu nawet lekarze dzwonią do Coebie jak sie czujesz...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom