reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
AniaCk mam tak samo. O 22 zasypiam od razu i budzę się koło 3 i się wierce, nie mogę zasnąć. Nieraz to nawet spaceruje.. mąż się wkurza, bo go budzę.. a później w ciągu dnia chodzę niewyspana i w ciągu dnia bym spała ile się da a w nocy się budzę;-/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo Ci wspolczuje. Slowa nic nie wyraza. Miej wiare i nadzieje. Ja wciąż czekam na badania. Mam 34 lata i pierwsze dziecko, tez może być różnie... będziemy się modlić z mężem. Trzymaj się koleżanko forumowa.

Adeline trzymaj się.Wiem że życie jest niesprawiedliwe bo popatrz na mnie jesteśmy taką kochającą rodziną i też dwójka dzieci długo wyczekiwana i wymodlona i też z obciążeniem genetycznym.Starsza nigdy prawdopodobnie nie pójdzie na studia,może nie będzie miała męża.Nie wiem czy kiedykolwiek zostanę babcią bo dziewczynki mając tą świadomość mogą soę nigdy nie zdecydować na ciążę.Mój trzeci dzidziuś też może mieć ten sam krótszy chromosom....zagrożenie wadą serca,epilepsją,schizofrenią w życiu dorosłym a mimo to wiem że moje dzieci to najwspanialsze co mnie w życiu spotkało.Wierzę że wszystko i i Ciebie skończy happy endem.Może nie takim jakim sobie zaplanowałaś.Ale będzie dobrze.Odezwij się za jakiś czas.
No ja idę się szykować i odwieźć obydwie dziewczyny.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry