Ag.ta
Fanka BB :)
Dorotea zdrówka życzę! I by jak najszybciej wybadali co Ci jest! Ważne, że jakaś poprawa jest.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez bezkawowa. Teraz smakuje mi kawa zbozowa; )I jeszcze więcej bezkawowychRaj na ziemi
Klusek, gratulacje dla męża :-) Mój to do naszej gin juz jak do siebie wchodzi![]()
Lipcowkom bardziej hormony buzuja heheHeh tak dla rozluźnienia czytam lipcówki gdzie wstawiają zdjęcia brzuszków, jak one się tam kłócą oto kogo zdjęcia chcą oglądać, a kto jest intruzemDobrze, że tutaj tworzy się zgrana ekipa wparcia
![]()
Ale super lekarz! Tak sama z siebie wysłała smsa?Adelain bardzo mi przykro ale ZD to nie wyrok mam chrzesnice ma ona poważna wade serca ale jest tak kochana i tak urocza ze niczym nie odroznia się od siostry bliźniaczki która jest zdrowa. Zrób amniopunkcje lub testy nimfy by wiedzieć z czym się będziecie musieli zmierzyć będę się za Was modlić.
Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt.
Wczoraj wieczorem moja gin napisała mi SMS ze podpisywała dziś moje wyniki z testu pappa i wszystko jest w porządku małe ryzyko.
Ja jestem kawoszem uwielbiam mój mąż nie pija teraz na początku mnie odrzuciło ale ostatnio wypilam lekka z koleżanką