Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My w tym roku robimy sobie po prostu wcześniej wakacje. Przynajmniej na ta chwile taki jest plan. Co roku jedziemy w drugiej połowie sierpnia, ale teraz pojedziemy na przełomie czerwca i lipca. Tez mam m.in. 4,5-latka w domu, byłoby mu przykro bez wyjazdu nad morze. a wiosną jeszcze w nasze ukochane góry pojezdzimy na weekendy. Takie plany są na ta chwilę 
Wystarczy porównać choćby długości które juz Dziewczyny podawały. Ale jeśli lekarze jeszcze nie odbierają Ci nadziei, to może sama też jej jeszcze sobie nie odbieraj. Tulam mocno.Czy dział zwykły czy bejbików nie obrażając niczyich gustów, ale HM to szmateks z zawyżonymi cenami. Nie udało mi się kupić tam nic dobrej jakości ani co ładnie by się układało.HM dział bejbików. Oszalałam dziś :-) przecież tego jest tyle, że nie wiadomo co wybrać.
Kurde Jeśli z usg dzidzia 6 tyg to Jeszce serducho Muzę nie być widoczne.Hej dziewczyny. Z miesiac nie pisalam ale niektore z Was pewnie mnie kojarzamam problem i licze na wasze wsparcie i slowa otuchy nie ukrywam... 7 stycznia mialam usg 6 tydz. Dzidzi malutka jak dla lekarza za malutka ale zobaczymy i cytuje cos tam pika powiedziane bez przekonania... Wczoraj usg nie dostrzegł zarodka... Dzis w szpitalu usg na lepszym sprzecie z jeszcze jednym lekarzem zarodek 2.5 mm brak akcji serca z om 9 tydz... Z USG dzidzi na 6 tydz. W pon powtorka. Chyba nie mam sie co ludzic prawda? Az takie cuda nie istnieja nie? Termin na 22. Wyniki badan wszystko jak najbardziej w normie.
Pozatym dzien masakra...zwracam wszystkim jak leci. Jestem tak zmeczona ze mi sie wyć chce.
Podpowiedz jak to zrobić bo na telefonie nie potrafię