Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po normalnym porodzie będę mniej obolała?@Angelika:) masz kogos kto bedzie opiekowal sie dzieckiem 24h przez pierwsze 2 tyg? nawet podniesc wlasnego dziecka nie bedziesz mogła... moja kolezanka po cesarce nie miala pokarmu w ogole, musiala od razu od butelki zaczynac. ja tez sie panicznie bałam ale nie jest to takie straszne, wszystkie zyjemy... moze z ten torbiel przejdzie ale ja jestem za porodem naturalnym. Orientowalas sie odnosnie porodu w wodzie? jest duzo szybszy i mniej bolesny![]()
Ja co zjem to wymiotuje.. I tez sie martwie ze malo dostarczam pokamru w ogole... Staram sie przekasic nawet herbatnika co 2 godzinki cos ale od razu wymiotuje... [emoji20]Niespodzianka trzymaj się będzie dobrze ! Jestem z Tobą, trzymam kciuki!
Ja natomiast zaczynam się martwić czy mój dzidziuś będzie zdrowy skoro na tak ważnym etapie nie jem super zdrowo, cały czas mam stres w pracy..
Nie wymiotuje, w sumie nawet nie mam dużych mdlosci..
Jakiś taki dół mnie złapał..
inne mamy to na pewno dbaly o siebie super.. a ja nie lubiłam nigdy warzyw i mnie moja dieta była uboga...
Teraz staram się jesc zdrowo ale nie mam czasu na przygotowanie porządnych posiłków. .. eh.. A jeśli od tego coś stanie się Fasolkowi..![]()
Ja nie wyobrażam sobie cesarki... Po porodzie mogłam biegać po schodach nosić synka itd... skurcze wiadomo były bolesne ale po porodzie zapomniałam cały ten ból i byłam jak nowonarodzonaDzięki za słowa otuchy. Czułabym się dużo lepiej jakbym miała już zrobione usg... i wiedziała że wszystko ok i że bebo tam siedzi na pewno. .. Bo 9 testów pozytywnych to też nie takie pewne na 100%
Mi jest tylko nie dobrze w momencie kiedy jestem głodna...
i strasznie mam duży brzuch wzdęty... Ale mam już tako od tygodnia.
Mam dopiero 22 lata ale chciałabym żeby pierwsza ciąża była szczęśliwa i żebym nie miała żadnych traum. ..
Czas pokaże co nam jutro przyniesie
Myslalyscie już cos na temat porodu..? Kto chce naturalnie a kto cesarke?
Ja cesarka! Będę namawiać ile się da i mam nadzieję że argument że mam torbiela 2x4cm w głowie będzie dobrym przekonaniem.. Przepraszam ale nie potrafię sobie wyobrazić bólu porodowego. Ból zrastania mięśni jest mi bardziej do ogarnięcia![]()
A ten imbir to jak zapodać?@GuaRaNa pijesz imbir? mi pmagal na 2-3godziny akurat zdazylam cos zjesc i na nowo...