dzasta.o
Fanka BB :)
@Adeline89 @Nusia123 no właśnie ostatnia miesiączka 02 października dlatego zgłupiałam no ale z kolei na 1 usg 15 listopada ciąży nie stwierdzono a 7 grudnia pęcherzyk wyglądający na 3-4 tygodnie :O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez tak mialam w tamtym tyg ,ze prawie mdlałam, trzymam kciuki za wizytę daj znaćDzien dobey wszystkim
Dzis mialam pierwsza zachciankedrozdzowka z duza iloscia marmolady tak zeby byla taka mokra hehe ale nigdzie nie znalazlam tej ktora mi sie marzy
I przed chwila nie fajne uczucie... nagle zrobilo mi sie goraco ciemno przed oczami i krecilo mi sie w glowie jakbym szybko nie usiadla to bym padla chyba... czy to normalne? Yhhh jeszcze troche i w koncu wizyta![]()
ja zaraz też idę spać na 2 h zanim młody z przedszkola wróciAle dzisiaj zaszalałam. Zaprowadzilam mlodego i po 9 znowu spalam az do 11.30 [emoji23][emoji23] caly tydzie na pelnych obrotach wiec sobie pozwoliłam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ja też mam ehhh przez nie już w pierwszej ciąży nabawiałam się cholernych hemoroidów, których do teraz nie umiem wyleczyć :/też macie takie zaparcia już. Masakra chyba musze kupic to co kiedys w ciazy lekarz mi polecił, bo aż mnie brzuch boli. A później boje sie, ze za bardzo się wysilam i dziecku cos zrobię. Sory,ale śmierdzący temat zapodałam. A swoja droga kiedy dowiedziałyście sie o płci dziecka? Ja wiedziałam przy synie w 13 tyg cały czas rozkraczony był![]()
No ja niestety też mam :/ oczywiście boję się przeć bo myślę ze mi się dziecko odklejiteż macie takie zaparcia już. Masakra chyba musze kupic to co kiedys w ciazy lekarz mi polecił, bo aż mnie brzuch boli. A później boje sie, ze za bardzo się wysilam i dziecku cos zrobię. Sory,ale śmierdzący temat zapodałam. A swoja droga kiedy dowiedziałyście sie o płci dziecka? Ja wiedziałam przy synie w 13 tyg cały czas rozkraczony był![]()