reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
I w tym wlasnie problem... Ale jak zaszlam w ciaze to bylam dopiero po 2 okresach po odstawieniu mlodego od piersi i byly takie 30kilkudniowe te 2 cykle... Juz sama nie wiem co mam o tym myslec i czy jeszcze sie ludzic w ogole ze cos z tego bedzie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anntryb a skad wiesz ze to dziewczynka? Teraz mam metlik w glowie ;)
W komentarzach jest napisane, że dziewczynka z resztą wg. tej teorii to by się zgadzało bo narządy "leżą w poziomie" u chłopaka byłyby o 30 stopni wyżej :)

Jestem już po kolejnej serii pobierania krwi ale nie chcieli mi jej pobrać od razu na test pappa, dopiero po USG ...

@kasiaw510 przy pierwszej wizycie u gina byłam według OM w ok. 6 tygodniu, a CRL wskazywało na 4 tydzień (pani gin nie wierzyła mi z datą ostatniej miesiączki :huh:). Poszłam tydzień później i już było tylko 5 dni różnicy! Ostatnio na prenatalnych już było w punkt! (choć w to też nie wierzę haha). Tak, więc będzie dobrze :yes:

@kasiaw510 przy pierwszej wizycie u gina byłam według OM w ok. 6 tygodniu, a CRL wskazywało na 4 tydzień (pani gin nie wierzyła mi z datą ostatniej miesiączki :huh:). Poszłam tydzień później i już było tylko 5 dni różnicy! Ostatnio na prenatalnych już było w punkt! (choć w to też nie wierzę haha). Tak, więc będzie dobrze :yes:
Wiesz wielkoscia sie tak bardzo nie martwie bo tak jak piszesz dzidzi nadrabiaja i sama cos o tym wiem po synku tylko zeby to serducho ruszylo... Wtedy juz bede spokojniejsza o ile ruszy...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry