Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety, pani czytała polecenia, ale zadania i działania musieli zrobić sami. Na ocenę....Wiktoriaa ja uwielbiam ryż.Też się dziś najadłam.Ja w sumie gotuje bo mąż je obiad w pracy a dzieci w szkole i przedszkolu.
Ja też wczoraj rosołu nie miałam a akurat pomidorową hehe.
O jejku Guarana w pierwszej klasie już sprawdziany mają ....ciężko macie w szkołach w PL.
Wiktoriaa w końcu tak brzuszek Ci urośnie więc koleżanka się dowie...ciężkie zadanie przed Tobą.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, Hashimoto nie stwierdzono mimo że podejrzewali. Mam bardzo małą tarczycę i ponoć mię wyrabia. Ale puki co, aż takich dużych wartości Euthyroxu nie biorę. Dawka przed cieszą to 75, zwiększona na 100, a po dzisiejszej wizycie Euthyrox 88. Zobaczymy co będzie dalej.W kwestii tarczycy to masz Hashimoto? Widzę że skacze ci tsh..u mnie przed ciążą tsh ok 1 przy dawce 125, endo kazała się trzymać żeby nie skakało. Nagle teraz mam już ponad 6 [emoji20] internistka podwyższyła dawkę na 137, poczekam ze 2 tyg i powtórzę..boję się takiego poziomu. A kiedy łożysko się do końca formuje?
Ja ostatnio mojego przestrzegałam właśnie. Ja urodzę i już połowy nie będzie, a jemu brzuchol zostanie[emoji23]Dziewczyny uważajcie bo brzuszki też im urosną![]()
Ok, twój wybórAz doczytalam. I jakos mnie to nie przeraza.
W jedzeniu tez stosuja cuda wianki.
Ja jak powiedziałam mojej przyjaciółce o ciąży to myślałam, że sama się popłaczę... My już drugie dzieciątko, a ona z mężem już kilka lat się starają i nic... Z tym, że nie wiedziałam, że oni mają problemy. Myślałam po prostu, że stawiają na karierę, bo tu jakieś kursy, tu uprawnienia, nadgodziny w pracy. Dopiero wtedy powiedziała mi, że bardzo się z naszego szczęścia cieszy, ale też jej strasznie przykro, bo u nich nic nie udaje, a u nas tak z marszu. A jeszcze niedawno jej tata umarł. To już się w ogóle załamała.
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to niskie tsh bardzo utrudnia zajście w ciążę. Niestety tarczyca odpowiada praktycznie za funkcjonowanie wszystkiego, więc dobrze, że mamy ją pod kontroląMi endo tłumaczyła ostatnio, że to nie tsh tutaj odgrywa największą rolę. Bo można zajść w ciążę nawet z wynikiem 8 czy 12, 20... mówiła mi, że dobrze jak jest poniżej 2 ale największą rolę i tak odgrywa ft4 i to jego trzeba pilnować by było w normie.
Ja zażywałam dawkę 25, przez 3 miesiące spadło mi do 3,22 potem gdy zaszłam miałam przez miesiąc 50 zlecone przez endo gina, a że spadło tylko do 2,92 podwyższyła mi do 75 i kontrola za miesiąc