Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczoraj też walnelam na tyłek przed blokiem.a jeszcze żeby było śmiesznie jak poszłam robić wyniki zaliczyłam glebę pod samą izbą przyjęć na lodzie !! Czujecie bluesa ? ! nic nie posypane kompletnie , parking sliski jak cholera i pozamarzane kałuże ehhh .... Chyba nie mieli jeszcze sprawy o odszkodowanie na koncie
To tum bardziej leżeć!Ja wczoraj też walnelam na tyłek przed blokiem.
No właśnie wzięłam M i przyduże, ale pewnie mi dupsko do nich dorośnie, cała wiosna przed nami.Adelinka trzymaj się! !
Kurektynka Ty też kochana!!To pewnie Nic groźnego! !
Mahoniowa lezakuj!!!
Byłam w lidl...te spodnie fajne gatunkowo! Ale kurde rozmiar M taki ogromny że szok, że dwa razy bym się owinęla. Jestem niepocieszona...
Artykułów dla bobo Jeszce nie biorę wyrzec tylko popatrzylam
U mnie było wszystko full, a bałam się bo mały sklep i bardzo oblegany.Zlapalysvie cos w lidlu? Ja byłam kilka minut po8 i zostały trzy sztuki siwych lehinsow tylkomoze mamie uda się dostać w innym mieście czarne ...zobaczymy. Wyobrażam sobie co się musiało dziac w lidlu o 7!!! Jak na tych filmikach
gdzie sie babki tluka
![]()
Jechałam zawieźć L4 do pracy :-(