reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jeżeli chodzi o podgrzewacz to sie nie wypowiem bo Tymka karmiłam tylko piersią do 12 miesięcy. Butelki, smoczki to w ogóle nie wiem nic w tym temacie. Ale teraz bardzo bym chciala hustowac bo obawiam się że bedzie tak jak z Tymim do 4 mce cale dnie musiał byc na rekach albo spac u mnie na klatce piersiowej. Odkladalam go na pół h i płacz. Do tego kolki i się działo. I tak myślę, że husta teraz przy drugim się sprawdzi ale nie wiem jak to ugryźć. Ktoś cos?

reklama
Itta87 w UK jest tak samo.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie dziś w pracy.Mam nockę na ciężkim oddziale ...kilka pacjentów jest agresywnych.Mam stracha.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

1486831316-aaaaaa.jpeg

Jedynie od bebiko przyszło bo się ostatnio zarejestrowalam :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Luska to wiesz o czym mówię... ja ze względu na wcześniejsze problemy dostałam niezdolność. Chociaż i tak latwo nie było. Życzę powodzenia co by agresywni spali jak aniołki!

Itta87 w UK jest tak samo.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie dziś w pracy.Mam nockę na ciężkim oddziale ...kilka pacjentów jest agresywnych.Mam stracha.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko!! To moze do tych agresywnych niech ktoś inny, nie ciążowy chodzi :)
Tak czy siak powodzenia !:)
Czy nocki sa pojedyncze , ze jedna pielęgniarka?
Moja mama jest pielęgniarka i jak nie raz opowiada o pacjentach to włosy stają dęba, zdarza sie ze pasami musza przypinać. A oddział normalny, gastreontologia, tyle ze znowu sporo tam pijaczków z wątroba która siada, jak ostatnio mi wysłała zdjęcie pacjenta z wodobrzuszem to myślałam ze to fotomontaż... masakra!!!! Jak baba w ciąży z piecioraczkAmi! Wrzuciłabym wam fotę ale moze nie będę obrzydzać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam kwas foliowy w witaminach i już nie muszę brać dodatkowego. Ale i tak raz na jakiś czas łykam taki osobny bo mam wrażenie że ten w witaminach jest niewystarczający hehe ;-)

f2w3rjjgpq9zxm14.png

reklama
Itta87, jak takiego całkiem Maluszka chcesz chustować, to dobrze by było do odpowiedniej osoby się zwrócić, która pokaże co i jak. Takie Maluszki chustuje się inaczej niż starsze, one leżą. Ja chustowałam tylko starsze dzieci, w pionie.
Niby nawet jak kupisz chustę są instrukcje wiązania różnymi sposobami, z reszta w internecie, na YouTube , tez tego od groma znajdziesz. Ale moje zdanie jest takie, że jak nie miałaś doświadczenia z chusta, to lepiej jak ktoś Ci na początku na żywo pokaże. Złym wiązaniem można zrobić więcej krzywdy niż pożytku.

Do góry