Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ag.ta nie słuchaj koleżanki i nie nakręcaj się.Wszystkiego najlepszego dla męża.
Evelinia 26 marca to moja teściowa ma urodziny.U nas urodzinki rozłożone tylko ja i Wiki jesteśmy z maja i mąż,brat i szwagierka z lutego.
Ja w te dni co nie pracuje a często mam 4 lub 5 dni wolnego nawet nie kojarzę daty bo dzień tygodnia to tak ale głównie z powodu dziewczynek i ich zajęć dodatkowych...codziennie co innego.
Mnie naszło na kalafior smażony więc dziś mam to na obiadek.Mąż też miał ochotę.
Mnie przynajmniej dziś głowa nie boli.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Okej piszę powizytową relacje
No dzisiaj to jestem zadowolona z mojej ginekologmiała dobry humor, pogadała, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zrobiła usg, tzn sama przyznała że mają tutaj tak słaby sprzęt że jedynie to może zobaczyć że dziecko jest. I jest rzeczywiście
serce jak dzwon i to tyle co widzieliśmy nawet pomiarów nie miała za bardzo jak zrobić. Więc na płeć muszę poczekać do 22.03
Najważniejsze że fika bo po wczorajszym dniu już schizowałm ...No ale z moim ciśnieniem coraz gorzej. Dostałam leki, za dwa tygodnie wizyta i zobaczy jeżeli unormuje się po lekach to okej jeżeli nie to szpital, diagnostyka i lepiej dopasowane leki. No i leukocyty mam przekroczone znacznie, norma do 10 a ja mam 15 ,5. Zleciła ponownie morfologie i crp bo powiedziała że w ciąży może być podwyższone ale u mnie to już za dużo. No nic narazie się nie martwię na zapas
Pochwaliła za przytycie 0,5kg i że trzymam dietę [emoji23] [emoji23] uśmiałam się w duchu jak pomyślałam o tych codziennych lodach [emoji14] ale naprawdę dzisiaj byłam z niej zadowolona pomimo tego słabego usg, no ale to nie jej wina tylko przychodni.
![]()
Najważniejsze, że z maleństwem wsio dobrze 

My mamy tak w listopadzie babcia ma 11 ja 12 chrzesniak 13 córka 17a mąż 18 [emoji5]
Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
wszystko fajnie ,ale wydatki w jeden miesiąc kosmos
Niestety wyniki dopiero będą w poniedziałek.Przed chwilą miałam telefon ze szpitala.No cóż a myślałam że już weekend bez stresu będę mieć.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

czekamy na optymistyczne prognozy Luska u mnie ryzyko zd i to zahamowanie wzrostu największe.
U mnie wyniki pewnie pod koniec tygodnia.
Mam nadzieje, ze Twoje poniedziałkowe wyniki będą dobre i odetchniesz.

Kochane spedzilam 2h na pogotowiu z mezem, dusil sie, wiec musielismy jechac. Trauma dla mnie godzina w kolejce, a nim az trzepalopotem tour po nocnych aptekach, bo musi brac leki. Padam na twarz .. mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A c powiecie na coś takiego? Warto kupić czy zbędny bajer? Link do: Leżaczek bujaczek łóżeczko 5w1 UNIMO żółty
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

A to nie w każdym szpitalu są takie ograniczenia?Kotomiś pisze:@emikaa a co do Starynkiewicza zobacz czy nadal mają ograniczenie wiekowe dla odwiedzających. Moja sąsiadka jak rodziła tam kilka lat temu mówiła, że nie wpuszczają tam dzieci poniżej 10 roku życia i jej córeczka nie mogła przyjść z wizytą. Podobno ze względów epidemiologicznych
W "moim" są. I logiczne. Dzieciaki różne wirusiska wloką ze sobą. Dla rodziców katar to nie choroba, a Maleństwu można sprzedać niestety. Chociaż nie wiem jaki jest sens takich zakazów, bo i tak dzieci przyjeżdżają - tak jak mój synek
- na salę nie wchodzą, tylko w wejściu w korytarzu stoją i te Maleństwa się tam wywozi. Każdy tak robi. A przecież to jeszcze gorsze, wywozić do wejścia na oddział, gdzie pełno ludzi, bo tam tez poczekalnia do przyjęć i badań.
A to zdjęcie w wozie takie... amerykańskie 
Ja na Grudniówkach dokładnie tak samo!!kemyt pisze:Widzę, ze jest tutaj sporo mam, które spodziewają się trzeciego dziecka. Na poprzednim forum byłam nieliczna, która spodziewa się drugiego i wszystkie się dziwiły jak ja daje radę
A tu to strasznie dużo mam po raz n-ty.
A to od dewelopera, czy z drugiej ręki?
Albo dobrze doczytaj - takie objawy mogą wystąpić przy długotrwałym przyjmowaniu, leczeniu, a nie takim kilkunastodniowym z doskoku. Duphastonem się niektórzy latami leczą. Jak długo masz brać? Każda dziewczyna, która wiem że brała duphaston, miała go przepisywanego na początku ciąży...
(nie licząc promocji). A płyny mające w nazwie "Sensitive" są sensitive z nazwy tylko
. Po prostu ciut mniej pachną, ale też pachną, też mają sporo niepotrzebnych dodatków, które oczywiście nie zabijają! ale po co Maleństwu... To też takie mydlenie oczu klientom. W sensitive płuczę nasze ubrania i jak dziecko ciut większe.
. A najlepsze, że znajoma, której bym o to nie podejrzewała, kupiła sobie. I sobie chwaliła
OMG!!
Ale jak by tak pomyśleć nad tym czymś 5w1 to całkiem niegłupie. Tylko drogie jak pieron... Ale pewnie markowe odpowiedniki jeszcze droższe są
Ciekawe do jakich rozmiarów się składa. Ja na przykład często jeżdżę do rodziców z dziećmi, tak na dłużej, z nockami, to bym miała gdzie Maleństwo położyć na noc, w dzień bujaczek... Miałam taki bujaczek z Fisher Price, dokładnie taki: http://www.bajkowybazarek.pl/img/p/194-750-large.jpg to to musiałam na miejscu dla pasażera wsadzać do samochodu i pasem zapinać, takie rozłożone,bo skręcone na stałe śrubami, nie chciałoby się nikomu tego rozkręcać i skręcać za każdym razem. Z resztą przy takich częstych operacjach pewnie by się rozklekotało szybko.

25_pixels, słodziak Twój synekA to zdjęcie w wozie takie... amerykańskie
:
Miałam podwyższone od ok 34 tyg, w 37 wprowadzili mi dopegyt. Teraz ciśnienie mam 110/170,i jest okA w poprzedniej ciąży kiedy Ci się pojawiło NT? Ja narazie na każdej kontroli mam 90/60, ale wogole jestem niskocisnieniowcem (choć w ciąży to nie ma znaczenia podobno)
Bralam duphaston przez pierwszy miesiąc (tj od 5tyg do 10). Nie odnotowalam nic dziwnego poza mega wzdetym brzuchemLuska1979 na jakie wyniki czekasz? Prenatalne?
Truskaweczka 2017 gratuluje kupna mieszkania, teraz będzie szaleństwo wykańczania i urzadzania. My właśnie jesteśmy nanetapie wykańczania piętra. Najgorszy sajgon mamy za sobą, nie mogę doczekać się końca i efektu.
Dziewczyny brała, któraś z Was duphaston? Lekarz mi przepisał na bolący brzuch ale naczytałam się o skutkach ubocznych, depresja itd. Powiem szczerze, ze mam lekkie obawy.
GuaRaNa ale nospa nie pomaga, jak napisałam wcześniej oprócz bólu brzucha były plamienia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom