Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki wielkie@KatiNails , @madziula92 zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia :*
@GorzkaPomarańcza. Sama Ci sie cera unormowala czy cos zrobilas? Ja caly czas jestem na luteinie i tak sie czasem zastanawiam czy to nie przez to ze lekarz wciaz jeszcze kaze mi sie faszerowac tymi hormonami moja cera wciaz jest w tak paskudnym stanie..
Biedna, znowu coś. Ale teraz po antybiotyku Ci pewnie już szybko przejdzieMówiłam coś ze dochodzę do siebie ? Od wczoraj wieczorem straciłam głos. Właśnie wróciłam od lekarza - antybiotyk. I dostałam jeszcze lekki opitol że jak następnym razem złapie mnie infekcja mam nie zwlekać bo się w domu dokuruje tylko od razu przychodzić żeby na patologii ciąży nie wylądowała.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też byłabym za tym żebyś sprawdziła czy nie masz alergii. Ja na początku ciąży miała okropną cerę, po odstawieniu paru rzeczy jedzeniowych i zmianie kremu okazało się że teraz jest super[emoji4]Z racji tego ze nigdy nie mialam zadnych alergii w ogole o tym nie pomyslalam. Chyba zapisze sie do dermatologa i zobacze co mi powie..
U mnie jej nie maHejmam jedno pytanie
widział ktoś wiosnę? bo podobno miała przyjść a nie wiem gdzieś zaginęła
![]()
![]()
W Krakowie jestHejmam jedno pytanie
widział ktoś wiosnę? bo podobno miała przyjść a nie wiem gdzieś zaginęła
![]()
![]()
W Krakowie jestw miarę ciepło słońce co jakiś czas wychodzi zza chmurek
![]()