Anet29
Fanka BB :)
Ja powinnam mieć kolo popoludnia/wieczora, to też dam znać
Ja bede robic w szpitalu gdzie badania robia 24h/dobe niby na ich stronie pisze ze za 3 godz sa, ale nie wiem czy zdaze odebrac
Napisz napisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja powinnam mieć kolo popoludnia/wieczora, to też dam znać
Ja mam ten komfort że wynik mam online, także raczej na pewno jutro wynik.Ja bede robic w szpitalu gdzie badania robia 24h/dobe niby na ich stronie pisze ze za 3 godz sa, ale nie wiem czy zdaze odebrac
Napisz napisz![]()
To u mnie pierwsza beta to 243 a druga, równo 48h później, 566 z groszami.Ja pierwszy przyrost 400% a potem 200% [emoji33] ale to może dlatego że to same początki. Bo beta 9.27- 36.74 - 91.29.
![]()
Prawidłowy przyrost to 66 % co 48 h, a np po 3 dniach powinno byc ponad 114 %. Jednakże w poczatkach ciąży przyrost jest zwykle wiekszy po 48 h co wiąże sie z duzymi zmianami w organizmie i zapotrzebowaniu na progresteron. Potem zwalnia beta hcg i po pierwszym trymestrze juz jest wolniejszeJa czytalam ze prawidlowy przyrost to 60% w ciagu 48h
Kurde kolejna mi to mówi [emoji23] wolałabym nie [emoji23][emoji23] jeden gałgan w domu już jestTo u mnie pierwsza beta to 243 a druga, równo 48h później, 566 z groszami.
Wcześniej nie mierzyłam, tylko sikańce robiłam.
Może kumulację trafiłaś z takim przyrostem?!
![]()
Ja ekspertem nie jestem, gin mi mówił, że beta prawidłowo ma się podwajać co dwa dni. Więc wg jego norm się mieszczę, co mnie wystarczająco uspokajaPrawidłowy przyrost to 66 % co 48 h, a np po 3 dniach powinno byc ponad 114 %. Jednakże w poczatkach ciąży przyrost jest zwykle wiekszy po 48 h co wiąże sie z duzymi zmianami w organizmie i zapotrzebowaniu na progresteron. Potem zwalnia beta hcg i po pierwszym trymestrze juz jest wolniejsze
No, i logistyka wtedy level masterKurde kolejna mi to mówi [emoji23] wolałabym nie [emoji23][emoji23] jeden gałgan w domu już jesta mieszkanie 2 pokoje 50m byłoby ciężko z trójką dzieciaków
![]()
Wiecie ja mam kuzynke 50 m i 4 dziecko. Ostatnia ciaza była bliźniacza.No, i logistyka wtedy level master
![]()
Termin na koniec sierpnia a teściowa emerytura od 1 października to by musiała pomagać [emoji23]No, i logistyka wtedy level master
![]()