Maljan
Fanka BB :)
Ja z om, bo tak mam w karcie ciąży itp. Ale ja mam z om 2 sierpień, a z pierwszego usg prenatalnego 1 sierpień więc prawie żadna różnicaA jaki termin wpisujcie ten z om czy usg? :-)
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z om, bo tak mam w karcie ciąży itp. Ale ja mam z om 2 sierpień, a z pierwszego usg prenatalnego 1 sierpień więc prawie żadna różnicaA jaki termin wpisujcie ten z om czy usg? :-)
Dziecko chyba ze mnie wysysa ostro, mam nadzieję że nie będzie żadnym klockiem![]()
Tylko mój nie rozumie, że nie da się jeść więcej[emoji23] teściowa nawet ostatnio stwierdziła że trzeba mnie dokarmiać[emoji23] Gorzej, jak przytyjemy w 3 trymestrze i nadrobimy te "braki" z dwóch poprzednich[emoji16]Oo..Twój tez? ?
No właśnie ostatnio jakoś więcej jem niż na początku ciąży a ile słodyczy zjadłam w ostatnim czasie, i pary razy nawet maka zachaczyłamwięcej jak na początku ciąży ale o połowę mniej jak przed ciążą :-) dziecko chyba ze mnie wysysa ostro, mam nadzieję że nie będzie żadnym klockiem
![]()
Mi sie ostatnio nie chce jesc za bardzo.. w ogole bym nie jadla albo minimalnie..Tylko mój nie rozumie, że nie da się jeść więcej[emoji23] teściowa nawet ostatnio stwierdziła że trzeba mnie dokarmiać[emoji23] Gorzej, jak przytyjemy w 3 trymestrze i nadrobimy te "braki" z dwóch poprzednich[emoji16]
Wysysa wszystko, co potrzebuje[emoji16]
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Za to mi apetyt dopisujeMi sie ostatnio nie chce jesc za bardzo.. w ogole bym nie jadla albo minimalnie..
Od kilku dni muszę się ograniczać z jedzeniem. wczoraj jak szlam spać o 23.30 to mnie tak ssało, że zjadłam jogurt przed samym spaniemMdlosci minely mi juz dosc dawno temu ale teraz zaczela mi sie od czasu do czasu unosic tresc z przewodu pokarmowego do przelyku i przez chwile czuje te kwasy zoladkowe w gardle ale szybko mi to mija..echh fajny post mi wyszedł... porównał te ruchy to zamkniętego wróbelkaPrzytyłam już 5kg i stwierdzam, że musze odstawić słodycze. Miewacie jeszcze mdłości? Ja ostatnio wymiotowałam i dzisiaj też czuję, że wszystko mi podchodzi do gardła:/
Udalo ci sieMyslalam, ze udalo mi sie dosac sygnatur
Mdlosci minely mi juz dosc dawno temu ale teraz zaczela mi sie od czasu do czasu unosic tresc z przewodu pokarmowego do przelyku i przez chwile czuje te kwasy zoladkowe w gardle ale szybko mi to mija..
To też nie fajnie...Mi sie ostatnio nie chce jesc za bardzo.. w ogole bym nie jadla albo minimalnie..
No wiem.. ale jakos nie specjalnie mi sie chce jesc.. aczkolwiek zmuszam sie do jedzenia.. wiec nie glodujeTo też nie fajnie...
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]