Oj oba imiona charakterne. Nie wiem. Ciężko było by takie dziewczę okiełznać heheMozesz dac dwa imionaMilena Zofia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj oba imiona charakterne. Nie wiem. Ciężko było by takie dziewczę okiełznać heheMozesz dac dwa imionaMilena Zofia
![]()
Nie strasz bo ja mam już 6 plus to aż strach co będzie dalejJa przytyłam 3 kg póki co więc pewnie na koniec dobije do 70 kg ale później się zrzuci
Póki co czuje się dobrze sama ze sobą więc się nie przejmuje.
Ja mam +14 juzNie strasz bo ja mam już 6 plus to aż strach co będzie dalej![]()
zakupy extraWitam wszystkie mamusie poniedziałkowi
Mnie tutaj pare dni nie było i nie jestem na bieżąco, ale teraz akurat wyjechaliśmy na Śląsk do rodziny, do mojej mamy i jesteśmy w odwiedziny to nie miałam czasu żeby być na bieżąco na forum. Akurat wieczorkiem mam czas żeby nadrobić forum to biorę się za czytanie, a chłop ogląda mecz [emoji28][emoji16]
Tak jak Wam mówiłam, ze jak tu przyjadę to od razu zaatakuje lumpeks, weszłam dziś do jednego i oszalałam, wydaliśmy 70 zł, a mam tyle ciuszków, że szok, na żywo oczywiście wyglądają o wiele ładniej i bardziej słodko.
Tutaj moje dzisiejsze zdobycze. Moja wyprawka ciuchowa już powoli będzie zamykana, jeszcze pare sztuk z niektórych kategorii ciuszkowych i koncze szaleństwo, zabieramy się za malowanie pokoiku i zamawianie mebli [emoji5][emoji7]
![]()
![]()
![]()
![]()
Pojawiła się zachiewanka to i laysy zielona cebulka do czytania forum będą [emoji39]
Nawet i czworonożny synek dostał coś z ciucholandu, nowa zabawkę do rozgryzania [emoji28][emoji28]![]()
Pozdrawiam cieplutko wszystkich i miłego wieczorku [emoji182]
![]()
zakupy extra
![]()

Jestem po wizycie u urologa. Zrobil mi usg nerek i pecherza. Wszystko idealnie. Wyniki tez wg niego jak na ciezarna sa w normie choc laboratorium pozaznaczalo kilka wynikow jako nieprawidlowe. Powiedzial, ze moge miec oslabione naczynka krwionosne przez acard, ktory biore od poczatku ciazy i moze stad ten krwiomocz. Mam sie nie przejmowac dopoki nie ma mocnego bolu i innych objawow. Wreszcie mi ulzylo i nie bede sie doszukiwac dziury w calym skoro specjalista mowi ze jest ok to mu zaufam![]()
Super ze wszystko jest okUwaga, uwaga! Przyszedł list z IMiD! Kariotyp męski, w którym nie wykazano obecności aberracji chromosomowej! Tak oto kończy się moja historia z amniopunkcjaufff!