Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że jeśli dobrze się czujesz i ginekolog nie bedzie miał nic przeciwko, to jak najbardziej leć i odpoczywajZ innej beczki. Wybieracie się może na jakieś wakacje? Dziś stwierdziłam, że muszę gdzieś sobie polecieć bo zwariuje bez wakacji. Myślę, że w 24 tygodniu ciąży chyba będę się wystarczająco dobrze czuła jak teraz nic się nie dzieje by wyruszyć do Grecji czy Hiszpanii oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Co myślicie?
Dodam że wylot by był w połowie maja, nie w największe upały.
![]()
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Nas tez nie stac teraz..Jak masz tylko możliwość i zdrowie na to pozwala, to jedź i odpocznij [emoji4]
Ja się nigdzie nie wybieram, po pierwsze ze względu na maleństwo i mój stan leżący, a po drugie że nas nie stać[emoji23] za dużo wydatków się szykuje związanych z pojawieniem się maleństwa[emoji4] Ale, nie żałuję[emoji16] może za rok się uda[emoji16]
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
MożnaJa w kujawsko pomorskim słońca nie widzę![]()
A można latać samolotem w ogóle w ciąży??![]()
To tak jak u mnieDzień dobry. Dzisiaj wyjątkowo spokojna noc miałam ale i tak nie chciało mi się wstać o 7.00 ... Życzę miłego dnia
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
Nic mnie w nocy nie budzilo, nawet do toalety wyjatkowo nie biegalam 
Ja tez biore luteine 2x dziennie i tez mam biale "uplawy" a konkretnie to po prostu widze jak ta rozpuszczona tabletka po pewnym czasie wyplywa.Nie no tak nie mam jeszcze aczkolwiek zdarza mi sie w ostatnim momencie trafic do ubikacjiwiec trzymanie moczu tez chyba nie najlepsze bedzie
a moze te "uplawy" to od luteiny dopochwowej? Bo nadal musze ja brac 2xdziennie
Tez o tym myslalam ale nie wiem czy finansowo damy rade przez te nasze remonty.. No zobaczymyZ innej beczki. Wybieracie się może na jakieś wakacje? Dziś stwierdziłam, że muszę gdzieś sobie polecieć bo zwariuje bez wakacji. Myślę, że w 24 tygodniu ciąży chyba będę się wystarczająco dobrze czuła jak teraz nic się nie dzieje by wyruszyć do Grecji czy Hiszpanii oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Co myślicie?
Dodam że wylot by był w połowie maja, nie w największe upały.
![]()
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
a jesli Twoja ciaza nie jest zagrozona i nie dzieje sie nic zlego + ginekolog wyrazi zgode to nie odmawiaj sobie wakacji 
Tez tak wlasnie mam z piersiami,a co do uplawow to rano mam takie wodniste przewaznie z resztkami tabletki i wydaje mi sie ze to od luteiny.Ja tez biore luteine 2x dziennie i tez mam biale "uplawy" a konkretnie to po prostu widze jak ta rozpuszczona tabletka po pewnym czasie wyplywa.
Mnie sutki bola od czasu do czasu a czasami bola cale piersi. Dzisiaj akurat boli cala ale tylko jedna![]()