Anulaa88
Fanka BB :)
No to fajnie[emoji16]Ja dzisiaj miałam wizytę u mojej ginwszystko dobrze, szyjka długa, ja +4kg, a małego nie mierzyła, bo dopiero co miałam połówkowe tydzień temu
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to fajnie[emoji16]Ja dzisiaj miałam wizytę u mojej ginwszystko dobrze, szyjka długa, ja +4kg, a małego nie mierzyła, bo dopiero co miałam połówkowe tydzień temu
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
Moja pierwsza córeczka ma na imię Laura a druga hmmm...nie wiem,ale powinno być międzynarodowe ,bo dzieci mają podwójne obywatelstwo.A jakie wybrałaś?
Laura - ślicznieMoja pierwsza córeczka ma na imię Laura a druga hmmm...nie wiem,ale powinno być międzynarodowe ,bo dzieci mają podwójne obywatelstwo.
Fajne imię, jakie są zdrobnienia?Część dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było... Badania połówkowe mam dopiero w przyszłym tygodniu. Na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka mam już wstępnie wymyślone imię, ale jeszcze się waham. ,,Felicja,, - co myślicie???
Felcia?Fajne imię, jakie są zdrobnienia?![]()

Tak Felicia, Felunia, Felusia, Fela.Fajne imię, jakie są zdrobnienia?![]()
Kochana a lekarz coś Ci mówił o płci już ? Czy ja coś przeoczyłam??Wreszcie napisałaś KatiNails uwierz że chciałbym bardzo mieć też córeczkę....