Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SlicznyMy na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówkaz olxZobacz załącznik 844335
hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chybazjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe
macie tak może?
![]()
Przerażacie mnie z tymi ósemkamiMnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą?
![]()
Hehe w ogóle teraz duzo nie mogę jeść [emoji23]Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem![]()
Masakra ja też a jeszcze do moich rodziców jedziemy [emoji23]Ja czuje się jak duży napompowany balon ^^
My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówkaz olxZobacz załącznik 844335