reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Najedzone kobitki jesteście? U nas przy stole oprócz mnie jeszcze jedna ciężarna była i obie zgodnie odpierałyśmy ataki dokładkowe naszych mam i babć. Jemy dla dwojga a nie za dwoje

Od wczoraj czuje, że mojego synka męczy czkawka co jakiś czas. Jestem w 20 tyg. Nie pamiętam, w którym to tyg było z moją córką. A Wasze maluchy też już czkają ?

reklama
Najedzone kobitki jesteście? U nas przy stole oprócz mnie jeszcze jedna ciężarna była i obie zgodnie odpierałyśmy ataki dokładkowe naszych mam i babć. Jemy dla dwojga a nie za dwoje

Od wczoraj czuje, że mojego synka męczy czkawka co jakiś czas. Jestem w 20 tyg. Nie pamiętam, w którym to tyg było z moją córką. A Wasze maluchy też już czkają ?
Tak moja mała też zaliczyła już pierwsze czkawki :) podobno dla maluszka nie jest to męczące tak jak dla dorosłego :) i to prawidłowy i dobry etap rozwoju :) dzieciątko ćwiczy przeponę

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Czkawkę mojego widziałam tylko na badaniach połówkowych[emoji39] zabawne to jest[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Na tym olx fajne rzeczy można wyczaić. My np za ten wózek ze spacerówką kupiliśmy za 500zł myślę że to nie drogo. Łóżeczko jeszcze jest w trakcie poszukiwań :)
Za dobrą cenę można kupić fajne rzeczy ;) ja w sumie duzo słyszałam od koleżanki i siostry na temat wózków i bede szukała funkcjonalnego a nie takiego jaki mi sie podoba;) mieszkam na 2 piętrze w bloku i potrzebuję lekkiego wózka i zeby dobrze sie składał:) i widziałam juz takie wózki co ważą po 7-8 kg maksymalnie :)

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za dobrą cenę można kupić fajne rzeczy ;) ja w sumie duzo słyszałam od koleżanki i siostry na temat wózków i bede szukała funkcjonalnego a nie takiego jaki mi sie podoba;) mieszkam na 2 piętrze w bloku i potrzebuję lekkiego wózka i zeby dobrze sie składał:) i widziałam juz takie wózki co ważą po 7-8 kg maksymalnie :)

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula fakt ja też mieszkam w bloku ale ten wózek jest składany jak wszystkie :) więc jakoś dam radę z tego 1go piętra mam nadzieję :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry