Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi było obojętne co będzie to mąż bardzo chciał córkę...był trochę zbity ale już się przyzwyczaił do tej informacjiNo to fajnie, że chłopczyk[emoji4]
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
KatiNails ja mam już 2 synów oboje mają stueerdzony zespół Aspergera czyli poprostu nadruchliwości boimy się że brat także będzie miał takie en rgiczne geny....Są grzeczni chłopcy sąsąsiadki syn to dziecko anioł [emoji7][emoji7]
![]()
![]()
U mnie mąż cały czas mówi, że obojętnie, byleby było całe i zdrowe[emoji16] Cieszy się z chłopca, ale myślę że z dziewczynki cieszyłby się równie mocno[emoji16]Mi było obojętne co będzie to mąż bardzo chciał córkę...był trochę zbity ale już się przyzwyczaił do tej informacji
Karmienie obowiązkowo. Butelek nawet nie kupuję i się za nimi nie rozglądam, ale smoczkow wtedy też nie? Chciałam mieć jakiś w pogotowiu jako pomoc opcjonalna. Choć ani ja, ani brat smoczkow ponoć nie tolerowalismy. Z laktatorem też się wstrzymam, jakby naprawdę był potrzebny to zawsze można skoczyć i kupić jakiś. Jedyne co na pewno kupię dla własnego komfortu to nakładki na sutki takie sylikonowe, zwiększy to mój komfort, że jakbym umierała z bólu to mam jakieś wyjście. [emoji1]
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
No jak by był nawał i musiałabyś odciągnąć, to albo butelką podać dziecku albo wylać. Ale wiess to chodzi o to, że trzeba odciągnąc, bo inaczej może się zrobić jakieś zapalenie piersi czy cośTak myślicie? A co wtedy z tym mlekiem zrobić? Bo nie chciałabym butelek dawać bez powodu... A chyba wylać szkoda
![]()
Zawsze możesz zrobic tak, że upatrzeć sobie jakis a jakbyś miała nawał to partner poleci do sklepu kupićAż tak? To wtedy widzę poważna sprawa. Zacznę patrzeć za laktatorem w takim razie.![]()
![]()
Uwielbiam Twoje podejście do tematu wagi [emoji8]Nie patrz na wagę i cyferki, tylko na to jak wyglądasz. [emoji1] Jeśli jest ok, to znaczy, że waga jest dobra i poszło Ci tam gdzie organizm potrzebował dodatkowych kilogramów
![]()