Tak jak któraś już napisała ja wylewalam bo małej starczalo od karmienia do karmienia mleka miałam ogrom a fakt że parę dni po porodzie przychodzi nawał pokarmu cycki twarde jak ducha i trzeba sobie radzić i laktator obojętnie jaki będzie zbawieniem tylko pamiętać trzeba żeby za dużo nie ściągać bo wtedy piersi jeszcze więcej będę produkować a to nam nie potrzebne dziecko ma wyrobić piersi i wtedy już jest spokój ale początki zwłaszcza przy pierwszym dziecku nie są łatwe jak będziecie miały możliwość z korzystać z porad kobietki od laktacji w szpitalu polecam fajnie uczą jak wkładać brodawke z otoczka do buźki dziecka bo nie które mamy dają sama brodawke i ból krzyk i to niepotrzebne.KP nie należy do łatwych na początku ale z czasem da się to ogarnąć no minus że jest się uwiazana i często dzieci budzą się 2 godz po karmieniu albo i częściej bynajmniej u mnie, znowu u siostry co 5 godz więc raczej to zależne od dziecka moje były wiecznie głodne 2 godz i cycTak myślicie? A co wtedy z tym mlekiem zrobić? Bo nie chciałabym butelek dawać bez powodu... A chyba wylać szkoda
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]