Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale w weekend się rozpisalyscie dziewczyny...trzymajcie kciuki. Za pół godz wchodzę do gina....
Ja już też nie nadążam
Umieram, żyje z dnia na dzień.. narazie nie potrafię się cieszyć z tej ciąży mimo że była planowana..
Okropne mdłości i osłabienie.. ciężko mi się zajmować córeczka. Dramat
Estaa trzymam kciuki. Ja mam dziś na 18 gina
Dzwonilam do mojego gina kazał mi zwiększyć dawkę luteiny i czekać do środy bo na tym etapie jeśli ma się coś dziać to on tego nie zmieni, poza tym ja mam macicę podwójną i stwierdził ze z tej drugiej macicy niezapłodnionej mogę lekko plamić w okolicach spodziewanej @Brązowe nie są aż takie groźne, nie ma co panikować. Skoro u mnie mimo plamien ciąża rozwija się prawidłowo, to u Was będzie tak samo, spokojnie.![]()
Czyli nie aż tak złe wieści, na pewno będzie wszystko dobrzeDzwonilam do mojego gina kazał mi zwiększyć dawkę luteiny i czekać do środy bo na tym etapie jeśli ma się coś dziać to on tego nie zmieni, poza tym ja mam macicę podwójną i stwierdził ze z tej drugiej macicy niezapłodnionej mogę lekko plamić w okolicach spodziewanej @
Jestem spokojniejsza jak to od niego usłyszałam zawsze wiem że cos zrobiłam, gdybym nie zadzwoniła siedziałabym i się zamartwiała a tak to zawsze troche mi ulżyłoCzyli nie aż tak złe wieści, na pewno będzie wszystko dobrze![]()
Dokładnie, zrobiłaś wszystko co mogłaś.Jestem spokojniejsza jak to od niego usłyszałam zawsze wiem że cos zrobiłam, gdybym nie zadzwoniła siedziałabym i się zamartwiała a tak to zawsze troche mi ulżyło
Szansa na pęcherzyka jest.Dziewczyny - po jakim czasie u Was było widać ciążę na usg? Ja wczoraj zrobiłam 3 testy - wszystkie pozytywne. Jestem zaskoczona, boję się i mam mętlik. Dziś idę, zaraz po pracy do lekarza. Myslicie, że coś już bedzie widać ?
A ja sobie wlasnie czekam w potężnej kolejce na pobranie krwi. Stresuje się dzisiejsza beta i jutrzejszym usg bo dziś straszne rzeczy mi się snily